Vooraadbeheer en traceability met Aptean Food & Beverage ERP

wanneer? 18 november 2021 15:00
waar? Webinar
kosten? Gratis

Meer dan ooit is het belangrijk dat je als AGF-bedrijf digitaal kunt werken. Juist nu willen we blijven voldoen aan de eisen en wensen van de consument en de retailer. We willen op afstand volledig en juist inzicht in wat er gebeurt, en kunnen communiceren en samenwerken met elkaar. En hoe vlieg je andere uitdagingen in de sector aan, zoals partijadministratie en traceability?

 

Op donderdag 18 november om 15.00 uur ben je van harte welkom een webinar specifiek voor bedrijven in de AGF-sector te volgen, zodat je kennis kunt maken met het belang van digitalisering* en de software oplossing Aptean Food & Beverage ERP.
 
 
Tijdens dit webinar leer je meer over:
  • Hoe belangrijk digitalisering in deze tijd is
  • De software oplossing Aptean Food & Beverage ERP, specifiek voor AGF-bedrijven
  • Demo: sourcing, costing, voorraadbeheer, productie, tracking & tracing, sales, consignment administration & account sale
 
Benieuwd hoe Aptean Food & Beverage ERP je helpt je bedrijfsprocessen te optimaliseren en dus efficiënter te werken? Meld je dan aan via het formulier. Tot dan!
 
 
Datum: Donderdag 18 november 2021
Tijd: 15.00 uur
 
 
 
 
 
*Uit eigen onderzoek is gebleken dat voedselbedrijven die verder gevorderd zijn in hun digitale transformatie (het toepassen van technologieën zoals de cloud, IoT en AI) duidelijk beter presteerden kijkend naar omzet en winst, en verbeteringen rapporteerden voor alle KPI's; van het gebruik van machines tot prestaties op het gebied van voedselveiligheid.
 
 
 
Bron: Schouw Informatisering from Aptean - partner FoodPro Network


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?