BRCGS Ethical Trade & Responsible Sourcing: Waar te beginnen?

wanneer? 21 april 2022 16:00
waar? Webinar
kosten? Gratis

Certificering voor ''Ethical trade and responsible sourcing'' komt niet alleen ten goede aan de mensen die in de supply chain werken, het is ook een kans om te laten zien hoe uw bedrijf de regelgeving voor blijft, inspeelt op de behoeften van bewuste consumenten en investeringsbeslissingen beïnvloedt.

 

BRCGS Ethical Trade & Responsible Sourcing (ETRS) geeft consumenten de zekerheid die ze zoeken en werknemers de bescherming die ze verdienen. Het is de eerste regeling in zijn soort die wordt erkend door het Sustainable Supply Chain Initiative (SSCI) van het Consumer Goods Forum. Het is ontwikkeld voor productie, secundaire verwerking en verpakkingslocaties, maar ook voor diensten als agenten en makelaars, opslag, distributie en het leveren van arbeid, schoonmaak en ongediertebestrijding.

 

Sluit u aan bij de experts van BRCGS en LRQA om te ontdekken hoe u uw mensen op de eerste plaats kunt zetten via een eenvoudig gefaseerd proces en waarom het behalen van BRCGS ETRS-certificering niet zo moeilijk is als u misschien verwacht. Of u nu andere BRCGS-certificeringen hebt of nieuw bent op het gebied van ethische certificering, registreer nu en ontdek wat BRCGS ETRS-certificering voor uw organisatie kan betekenen.

 

In deze webinar zal ons panel van experts het volgende behandelen:

 

  • Wat is BRCGS ETRS en voor wie is de norm het meest relevant
  • Hoe werkt de norm in de praktijk en wat zijn de voordelen van implementatie 
  • Een overzicht van de vereisten en hoe de ETRS risicobeoordeling u op weg zal helpen
  • Vraag & Antwoord-sessie

 

Schrijf u in voor het webinar (Engels)

 

 

Bron: LRQA - partner FoodPro NetworkSpotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?