Strategisch Food & Beverage Business Event

wanneer? 8 juni 2022 11:00
waar? Maarssen
kosten?

Om voorop te blijven lopen in de Food & Beverage sector en een gezonde winst te behouden, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Er verandert veel, en continu. Van klimaatveranderingen en groeiende arbeidstekorten tot allerlei opkomende technologieën. Het is in deze tijd dan ook cruciaal om uw voedings- of drankenbedrijf voor te bereiden en klaar te zijn voor de toekomst. Hoe lang kunt u nog wachten?

 

Graag nodigen we u uit voor ons Business Event op 8 juni 2022 in Maarssen, waar u van industrie experts meer hoort over de meest relevante uitdagingen en inzichten. Ontdek hoe digitale modernisering een succesfactor kan zijn voor uw bedrijf, door de prestaties en wintstgevendheid van uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Laat u als gast inhoudelijk én culinair verrassen.
 
 
Het doel is om u te triggeren en te helpen bij het maken van strategische beslissingen, zodat uw bedrijf op koers blijft, nu en in de toekomst. Tevens een mooi moment om te netwerken met branchegenoten. Kortom, een programma om het nuttige met het aangename te combineren.
 
 
Bent u een decision maker of adviseur in de voedingsindustrie? Bekijk het programma en schrijf u dan zeker in voor het event.
 
 
 
Bron: Aptean - partner FoodPro Network


Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?