wanneer? | 17 april 2014 10:00 |
waar? | Omgeving Breda |
kosten? | € 375,- (korting voor leden FoodPro Network) |
Auditeren is een vak en vereist noodzakelijke technieken om tot goede resultaten te komen. Het houden van interne audits is onontbeerlijk voor organisaties en vormt zelfs een verplicht element in veel certificeerbare kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, HACCP, BRC en IFS. De training Interne Auditor Pro is het vervolg op de training Interne Auditor Basis. In deze training blikken we kort terug op de basistraining en gaan we de stof verder uitdiepen. We richten ons deze dag voornamelijk op effectieve communicatie. ‘Hoe krijg je de medewerking van de auditee en hoe leg je een rapportage op de juiste manier vast?’: zijn enkele vragen die in deze training beantwoord zullen worden. De training Interne Auditor Pro is speciaal voor cursisten die verder de diepte in willen of voor cursisten die al ervaring hebben met het houden van interne audits.
Doel
Het doel van deze training is om de interne audit efficiënter te maken en de auditor handvatten te geven om alle benodigde informatie op een goede manier uit de interne audit naar voren te laten komen en juist te rapporteren.
Herhaling van de stof uit de training ‘Interne Audit Basis’. Communicatietechnieken die te gebruiken zijn om een audit goed te laten verlopen.
Rollenspellen: Tijdens de rollenspellen worden door de cursisten fictieve audits uitgevoerd o.b.v. een fictieve bedrijfssituatie. Rapportage & follow up.
Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Interne Auditor Pro’.