Interne Auditor Basis

wanneer? 20 mei 2014 10:00
waar? Omgeving Breda
kosten? € 375,- (korting voor leden FoodPro Network)

Auditeren is een vak en vereist noodzakelijke technieken om tot goede resultaten te komen. Het houden van interne audits is onontbeerlijk voor organisaties en vormt zelfs een verplicht element in veel certificeerbare kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, HACCP, BRC en IFS. In de training ‘Interne Auditor Basis’ worden basisprincipes en gesprekstechnieken behandeld zodat u direct in staat bent om volgens de normen een effectieve interne audit uit te voeren in uw dagelijkse praktijk.

 

Doel

 

Het doel van de training is om te leren om op effectieve wijze, door middel van het houden van interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.

 

Inhoud

  • Achtergrond normen
  • Interne auditproces
  • Planning en voorbereiding
  • Uitvoering
  • Afronding en bevindingen
  • Follow up

Ochtendprogramma

 

Achtergronden van de Interne Audit. Een heldere presentatie verschaft inzicht in het doel en het nut van het afnemen en ondergaan van een interne audit.

 

Middagprogramma

 

Rollenspellen: Tijdens de rollenspellen worden door de cursisten fictieve audits uitgevoerd o.b.v. een fictieve bedrijfssituatie.

 

Toetsing

 

Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Interne Auditor Basis’.

 Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?