wanneer? | 20 mei 2014 10:00 |
waar? | Omgeving Breda |
kosten? | € 375,- (korting voor leden FoodPro Network) |
Auditeren is een vak en vereist noodzakelijke technieken om tot goede resultaten te komen. Het houden van interne audits is onontbeerlijk voor organisaties en vormt zelfs een verplicht element in veel certificeerbare kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, HACCP, BRC en IFS. In de training ‘Interne Auditor Basis’ worden basisprincipes en gesprekstechnieken behandeld zodat u direct in staat bent om volgens de normen een effectieve interne audit uit te voeren in uw dagelijkse praktijk.
Doel
Het doel van de training is om te leren om op effectieve wijze, door middel van het houden van interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.
Achtergronden van de Interne Audit. Een heldere presentatie verschaft inzicht in het doel en het nut van het afnemen en ondergaan van een interne audit.
Rollenspellen: Tijdens de rollenspellen worden door de cursisten fictieve audits uitgevoerd o.b.v. een fictieve bedrijfssituatie.
Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Interne Auditor Basis’.