wanneer? | 2 februari 2015 10:00 |
waar? | Kaatsheuvel & Antwerpen |
kosten? | € 225,- (excl. BTW) |
KAATSHEUVEL / ANTWERPEN - In januari 2015 zal het British Retail Consortium de nieuwe norm BRC Global Standard for Food Safety issue 7 uitbrengen. Alle certificeringen zullen per 01/07/2015 volgens deze nieuwe norm plaatsvinden. Bereid u vast voor op wat gaat komen en start tijdig met implementatie van deze nieuwe BRC 7 versie. Om u op weg te helpen organiseert KTBA de workshop BRC 7. In de 2 uur durende workshop zullen de veranderingen ten opzichte van de huidige BRC 6 versie worden belicht. Daarnaast worden u praktische handvatten aangereikt om de nieuwe norm te implementeren in uw kwaliteitssysteem en productieomgeving. In de workshop BRC 7 wordt u door onze specialist snel en to-the-point ingewijd in deze nieuwste versie!
Vanwege succes organiseert KTBA FoodCampus nog een drietal extra BRC 7 workshops in maart, april en mei dit jaar.
Doel:
Het duidelijk maken van de verschillen tussen BRC 6 en BRC 7 en het aanreiken van handvatten om de nieuwe richtlijn soepel te implementeren in uw organisatie.
Inhoud:
De inhoud van BRC 7.
De verschillen tussen BRC 6 en BRC 7 o.b.v. de definitieve norm.
Praktische tips om de veranderingen door te voeren in uw kwaliteitssysteem en productieomgeving.
Doelgroep:
Kwaliteits – of QA-functionarissen van voedingsmiddelenproducenten.
Workshops in Nederland
14 januari 2015 – Kaatsheuvel
2 februari 2015 – Kaatsheuvel
10 februari 2015 – Kaatsheuvel
11 maart 2015 - Kaatsheuvel (extra!)
13 april 2015 - Kaatsheuvel (extrra!)
28 mei 2015 - Kaatsheuvel (extra!)
Workshops in België
15 januari 2015 – Antwerpen
5 februari 2015 – Gent
6 februari 2015 – Antwerpen
10:00 – 12:30 uur (ochtendprogramma)
14:00 – 16:30 uur (middagprogramma)
Training workshop BRC 7, € 225,00 ex. BTW, 1 workshop van circa 2,5 uur. Doorgang bij minimaal 10 personen