BRC Global Standard-Food Safety

BRC Global Standard-Food Safety
De BRC Global Standard-Food Safety is de meest gecertificeerde norm onder voedingsmiddelenproducenten. Deze standaard richt zich met name op voedselveiligheid. In de standaard zijn belangrijke elementen uit ISO-9000 ten behoeve van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid opgenomen. Het omvat naast een HACCP-plan ook eisen aan management en informatievoorziening. Na een dag werken met de norm zullen we veel puzzelstukjes op de juiste plaats zijn gevallen.


Doel
Het doel van de training ‘BRC Global Standard-Food Safety’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van de BRC Food standard.


Ochtendprogramma
Achtergrond over deze BRC norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen.


Middagprogramma
Het praktisch toepassen van de BRC normelementen in uw praktijk en het uitwerken van een case.


Toetsing
Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Standards in Food: BRC Food’


Doelgroep
kwaliteits – of QA-functionarissen van voedingsmiddelenproducenten.


Locatie
FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)


Tijden
09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)
15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.)
(bij in-company tijden in overleg)



Data
10-09-2015
14-12-2015


€ 375,00 ex.BTW, per persoon