INTERNE AUDIT PRO

wanneer? 12 mei 2016 09:00
waar? FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
kosten? € 425,-

De training interne auditor PRO is een vervolg op de training interne auditor ‘basis’.Want wie de interne audits enkel beschouwt als een methode voor zelfevaluatie mist kansen.

 

In deze training wordt de interne audit dan ook verdiept met zaken als continue verbetering, effectieve communicatie, audittechnieken en “risk based” denken. De training sluit aan bij de normeisen welke steeds meer verdieping vragen op het gebied van risk based denken, en kennis en betrokkenheid van het managementsysteem in de gehele organisatie.

 

De training interne auditor PRO is uitermate geschikt voor cursisten welke reeds ervaring hebben in het uitvoeren van interne audits en voor cursisten die de interne auditor training basis hebben gevolgd.

 

DOEL

Het doel van de training is handvatten aan te reiken waarmee de interne audits efficiënter gemaakt kunnen worden, waardoor zowel compliance als bedrijfsprestaties verbeterd worden.

 

INHOUD

Interne auditproces

Audittechnieken

Effectief communiceren

Continu verbetering

Risk based denken

 

PROGRAMMA

De lesstof van de interne auditor training basis zal kort worden herhaald. Daarnaast zal uitvoerig ingegaan worden op de diverse manieren om interne audits effectiever te maken. De stof behorende bij deze training wordt op een interactieve wijze behandeld. Tevens is er tijdens deze training ruimte voor het bespreken van praktijk cases.

 

KOSTEN

€ 425,00

 

LOCATIE

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

 

TIJDEN

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)

12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)

12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)

15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.) (bij in-company tijden in overleg)

 

Voor actuele inschrijfdata en meer info over deze training?

Kijk op foodcampus.euHet FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?