PRAKTISCH LEIDINGGEVEN VOOR MANAGERS

wanneer? 14 september 2016 09:00
waar? FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)
kosten? € 425,-

Leidinggeven is een vak apart. Om uw medewerkers goed te kunnen begeleiden en sturen hebt u een scala aan vaardigheden nodig. In eerste instantie is leidinggeven het verbeteren van de motivatie van uw medewerkers om hen tot betere prestaties aan te moedigen. Uw stijl zal moeten variëren van regelend tot coachend en van probleemoplossend tot het voorzien en voorkomen van ongeregeldheden.

 

U hebt ervaring met leidinggeven, maar wilt uw managementvaardigheden verder ontwikkelen. In deze training ontwikkelt u een eigen overtuigende stijl van leidinggeven die van toepassing is op de eigen werksituatie. U leert op verschillende niveaus communiceren, motiveren en delegeren en brengt zo uw vaardigheden naar een hoger plan.

 

DOEL

U heeft uw basisvaardigheden als manager verder uitgediept en bent bekend met verschillende stijlen van leidinggeven. Uw eigen stijl van leidinggeven staat hierbij centraal. U kunt de persoonlijkheden van uw medewerkers goed inschatten en hierop inspelen. Uw vaardigheden op het gebied van motiveren en delegeren zijn nog verder verbeterd. U ontwikkelt uw sociale en communicatieve vaardigheden verder.

 

INHOUD

Verschillende stijlen van leidinggeven

Persoonlijke motivatie van uw medewerkers

Motiveren en delegeren van uw medewerkers

Planning en tijdsbeheer

Diverse vormen van personeelsgesprekken

 

PROGRAMMA

Behandelen en oefenen met verschillende stijlen van leidinggeven, motiveren en delegeren.

 

MIDDAGPROGRAMMA

Verder uitwerken van de verschillende aangeleerde technieken, rollenspellen en aandacht voor praktijkproblemen waar de deelnemers tegen aanlopen. Planning en tijdsbeheer komen aan bod alsook de werkwijze bij diverse vormen van personeelsgesprekken. Uw praktijkvraagstukken graag 1 week voor aanvang van de training aangeven bij de trainer door deze te beschrijven en te mailen naar FoodCampus@ktba.eu.

 

KOSTEN

€ 425,00

 

LOCATIE

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

 

TIJDEN

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)

12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)

12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)

15:00 – sluiting, gratis toegang Efteling (Alleen bij training gevolgd in FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel.) (bij in-company tijden in overleg)

 

 

Voor actuele inschrijfdata en meer info over deze training?

Kijk op foodcampus.euHet FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?