MVO ISO26000 en MVO Prestatieladder

wanneer? 9 oktober 2013 09:30
waar? Omgeving Breda en Antwerpen
kosten? € 349, - excl. BTW (korting voor leden FoodPro Network)
Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt voor steeds meer grote partijen in de markt een selectiecriterium. De ISO26000 norm geeft de benodigde handvatten om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, maar is (nog) niet certificeerbaar. De prestatieladder is een initiatief van een aantal Certificeringsinstellingen en geeft wel de mogelijkheid om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aantoonbaar te maken. Tijdens deze training zal de norm worden behandeld en zal praktisch gekeken worden naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Doel

Het doel van de training ‘MVO ISO26000 en MVO Prestatieladder’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van de MVO Prestatieladder.

Ochtendprogramma

Achtergrond en uitleg over de ISO 26000 norm en de MVO prestaiteladder en interpretatie van de diverse normelementen.

Middagprogramma

Het praktisch toepassen van de prestatieladder in uw praktijk en het uitwerken van een case.

Toetsing

Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Standards in Food: MVO ISO 26000 en MVO Prestatieladder’Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?