MFC-Event

wanneer? 19 september 2016 11:00
waar? Evenementenhal Gorinchem
kosten? Toegang, parkeren, eten en drinken gratis

Voor het realiseren van (meer) omzet is werkelijk contact vaak een waardevolle toevoeging. MFC-Event is een industriële vakbeurs voor de voedingsindustrie in met name Nederland en Vlaanderen. MFC-Event wordt dit jaar voor de derde keer gehouden, maar is niet vergelijkbaar met de vorige edities.

 

MFC-Event:

- Wordt dit jaar gehouden in de centraal gelegen Evenementenhal Gorinchem;

- Verzorgt een lezingenprogramma dat inhoudelijk aangenaam schuurt tegen het veelzijdig in te vullen thema Voedselveiligheid & Hygiëne.

 

Bezoekersprofiel:

De bezoekerspopulatie wordt veelal gevormd door directie, eigenaren en andere beslissingsbevoegden van productiebedrijven van vlees- en visproducten, vleeswaren, covenienceproducten zoals snacks, maaltijdcomponenten, kant- en klaarmaaltijden, salades en kaasproducten.

 

Beursvloer:

Op de beursvloer treft de bezoeker fabrikanten of aanbieders aan van ingrediënten, (proces)apparatuur, gereedschappen, verpakkingsmiddelen, smaak- en hulpstoffen, diensten en halffabricaten voor het slachten, be- en verwerken van vlees-, vis-, kaas- en aanverwante foodproducten. Maar ook bouw, huisvesting, hygiëne-oplossingen en advies zijn aanwezig.

 

Productkeuring:

Tijdens MFC-Event vindt een industriële kwaliteitskeuring van vlees-, vis- en kaasproducten plaats. Lees op http://mfc-event.nl/industrial-mfc-trophy/  hoe hiervoor producten aan te melden.

 

Programma:

Op beide dagen is er een (deels hetzelfde) lezingenprogramma. Alle lezingen hebben te maken met voedselveiligheid en hygiëne en zaken waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Denk hierbij aan imagoschade, maar ook aan fraude of terrorisme.

 

Maandag 19 september

Lezingenprogramma van 12.00 tot 16.15 uur

Dinsdag 20 september

Lezingenprogramma van 12.00 tot 15.45 uur

 

Uitreiking MFC-Industrial Trophy om 16.30 uur*

 

Sfeer:

MFC-Event is een beurs met in de vorige edities ca. 60 standhouders. Het event kenmerkt zich door een hoog netwerkgehalte met ruimte voor goede gesprekken en wordt hierom ook door bezoekers gewaardeerd.

 

Aanmelden als bezoeker kan via www.mfc-event.nl

 

*Tijden nog onder voorbehoud. Houd voor de exacte tijden de website in de gaten.Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?