Training Plaagdierpreventie & Wetgeving

wanneer? 8 september 2016 12:30
waar? VEENENDAAL
kosten? € 125,-

Bewaak de voedselveiligheid en hygiëne in en om uw bedrijf optimaal en laat uw medewerkers deelnemen aan onze training Plaagdierpreventie & Wetgeving. Zo voldoet u aan de strenge richtlijnen van HACCP, AIB , BRC en GMP. Bovendien haalt u kennis in huis waarmee u eventueel onnodige bestrijdingskosten voorkomt.

 

De eerstvolgende trainingen is op:

 

Donderdag 8 september 2016, van 12.30 uur tot 17.00 uur.

 

De kosten voor deze training zijn € 125,00.

 

De volgende training zal plaatsvinden op:

  • Donderdag 17 november 2016

 

Meld u nu aan.

 

Deze training is ditmaal toegespitst op voedselveiligheid.

 

Doelgroep

 

Deze training is geschikt voor iedereen die een belangrijke rol speelt bij het signaleren van ongedierte in uw bedrijf, zoals kwaliteitsmedewerkers, keukenpersoneel, operators en logistiek medewerkers.

 

Sectoren

De training richt zich op alle sectoren waar (voedsel)veiligheid en hygiëne van belang zijn, zoals horeca, food, warehousing en pharmacy. Tevens bent u in de gelegenheid om onderling ervaring en expertise uit te wisselen. Dat verhoogt het rendement van de training.

 

Inhoud van de training

Tijdens de training leren de deelnemers ongedierte en hun sporen herkennen, leren ze de bedrijfsomgeving en goederen detecteren op sporen en oefenen ze basale bestrijdingsvaardigheden zoals het zetten van klemmen. Uiteraard wordt er gewerkt met concrete materialen.

 

Doel van de training

Na de training kunnen de deelnemers de verschillende soorten ongedierte en hun sporen herkennen (signalering). Zo kunnen ze in een vroeg stadium al voorkomen dat ze binnendringen en beslissen of er extra expertise moet worden ingezet (risicoselectie).

 

Certificaat

Na de training Plaagdierpreventie & Wetgeving ontvangen de deelnemers het Certificaat Plaagdierpreventie & Wetgeving. Het bewijs dat u voldoet aan de eisen van HACCP, AIB , BRC en GMP. En een belangrijk signaal voor uw klanten en opdrachtgevers: het laat zien dat u werk maakt van hygiëne en voedselveiligheid.

 Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?