Het zal nooit meer hetzelfde zijn

wanneer? 27 januari 2017 17:00
waar? Bladel
kosten? Gratis

BLADEL - Op 27 januari 2017 introduceert Megaflex een nieuwe digitale drukpers van HP, dé HP-revolutie in packaging- en labelprinting en uniek in de Benelux. Megaflex nodigt u uit om zich te laten inspireren tijdens haar bijzondere event; niet alleen door de indrukwekkende technische mogelijkheden van de drukpers, maar vooral door de kansen die er liggen op het gebied van marketing, packagingdesign en business development.

 

Check: www.hetzalnooitmeerhetzelfdezijn.nl

 

Tienduizenden unieke labels en etiketten in één run
Eén van de belangrijkste wapenfeiten van de drukpers is dat het – dankzij de revolutionaire HP-Mosaic-technologie – in één run tienduizenden verpakkingsetiketten kan printen waarvan er niet twee er hetzelfde uitzien. Dit maakt het mogelijk om razendsnel en uiterst creatief uiting te geven aan acties en in te spelen op trends en actuele gebeurtenissen. Producenten kunnen op unieke wijze consumenten verrassen, aanhaken op wat er ‘nu’ leeft en volledige aansluiting vinden bij de belevingswereld van klanten en prospects. De unieke verpakkingen in het winkelschap krijgen zodoende een enorme stopkracht. Als u dat wenst, zal geen verpakking ooit meer hetzelfde zijn.

 

Bijzondere sprekers
Diverse interessante sprekers maken tijdens het event hun opwachting: Helga van Leur (TV-persoonlijkheid), Hadar Peled Vaissman (Creative Manager HP Indigo, HQ Israël) en Erik van Sloten (HP EMEA labels & packaging). Er zijn demonstraties, culinaire verrassingen en er is volop gelegenheid om te netwerken.

 

Meld u aan
Vertel uw klanten voortaan een ander verhaal en meld u aan voor het Megaflex-event via de website:

 

www.hetzalnooitmeerhetzelfdezijn.nlHet FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?