Food vacatures

wie? SYNLAB
waar? Oosterhout

SYNLAB is een grote laboratoriumgroep en in Europa de nummer 1 als het gaat om Human Diagnostics. In Nederland is SYNLAB met de divisie Analytics & Services actief op het gebied van Food- en Milieutesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voedselveiligheidstesten en PFAS testen. SYNLAB staat voor een servicegerichte dienstverlening, hetgeen onder andere tot uiting komt in een betrouwbare kwaliteit van de analyses, een hoge leverbetrouwbaarheid en maatwerk in automatisering. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. Bovendien investeert SYNLAB voortdurend in een verdere uitbouw van haar analyse- en servicepakket om haar relaties ook in de toekomst goed te kunnen blijven bedienen. Ben jij de persoon die hieraan een bijdrage kan leveren op onze afdeling Sales?

Wat ga je zoal doen?

Je bent verantwoordelijk voor een toegewezen set van accounts en zal deze primair vanuit kantoor ondersteunen. Voor deze klanten ben je omzet verantwoordelijk van A tot Z en ga je op zoek naar groeikansen. Daarnaast ondersteun je de sales accountmanagers (buitendienst) bij het maken van offertes en technische vragen. Samen ontzorgen jullie onze klanten en weten exact wat er speelt.

Tevens vind je het een uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe klanten en deze te kwalificeren en heb je zodoende een grote bijdrage aan de verdere groei van ons klantenbestand.

Ook richt jij je op continue verbetering door middel van feedback, Strategic Accountmanagement Planning, het ontwikkelen en onderhouden van kennis van de diverse portfolio’s van aangeboden producten, diensten en operaties, en neem je actief deel aan producttrainingen. Verder draag je zorg voor het creëren en onderhouden van documenten in het kwaliteitssysteem.

Kortom je bent de ogen en oren van de klant en je houdt continue in de gaten of er voldaan wordt aan de verwachtingen van de klant.

Herken jij jezelf hierin?

Je beschikt over een hbo-diploma of gelijkwaardig (chemisch/ microbiologisch/ commercieel/levensmiddelen) eventueel aangevuld met een marketing en/ of bedrijfskundige opleiding en je hebt minimaal één jaar ervaring op het gebied van Sales. Je bent goed in effectief plannen en organiseren, zodat je de verwachtingen van zowel interne als externe klanten kunt managen en kunt voldoen aan zeer bepalende deadlines.

Je beschikt over sterk ontwikkelde overtuigingsvaardigheden, uitstekende interpersoonlijke communicatie en sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels. Je geeft sterke presentaties en gaat onderhandelingsgericht te werk. Je bent in staat om indringende vragen te stellen en kunt communiceren met klanten binnen alle niveaus van hun organisatie. Verder raak jij gemotiveerd door voortdurend doelen te stellen en te bereiken, ben je in staat tijdens het proces prioriteiten onder klanten te stellen en kun je effectief werken met actiegerichte, gemotiveerde en dynamische teamleden.

Wat bieden wij jou?

- Een uitdagende en zelfstandige baan op de locatie Oosterhout (Noord-Brabant)

- Een flexibele en internationale werkomgeving. - De mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

- De ruimte om van een groot aantal vakantiedagen te genieten.

- Een marktconform salaris dat mede afhankelijk is van opleiding en ervaring.

- Naast het basissalaris kent SYNLAB ook een flexibel salaris in de vorm van een bonus.

Zie jij het inmiddels helemaal zitten om bij één van onze SYNLAB locaties aan de slag te gaan? Solliciteer dan via de link op onze website en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega wordt!

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling HR door te bellen naar 010 23 14 700 of te mailen naar nl.rtd.recruitment@synlab.com.


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?