Food vacatures

wie? KTBA
waar? Kaatsheuvel

Als Consultant Business Assurance krijg je de kans om de nog relatief nieuwe dienst binnen KTBA verder mee uit te bouwen. KTBA is onderdeel van het internationaal gerenommeerde concern Mérieux NutriSciences en heeft daardoor zowel nationaal als internationaal een groot netwerk aan opdrachtgevers. Op strategisch niveau kan je dan “een kijkje nemen in de keukens” van het topsegment van (met name) levensmiddelenbedrijven. KTBA bied je de mogelijkheid om ook buiten je comfortzone te werken door het aangaan van projecten in branches of bij bedrijven die nieuw voor je zijn. Hierdoor vergroot je als Consultant je ervaring en expertise en blijf je continu in beweging en ontwikkeling.

 

Wat ga je doen als Senior Accountmanager?

Als Consultant Business Assurance, ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van complexe strategische vraagstukken bij onze klanten. Je geeft onafhankelijk en deskundig advies over de inrichting van de organisatie en bedrijfsvoering en over het optimaliseren van de processen. Dit alles met het doel om de business continuïteit van onze klanten te borgen. Je weet de eisen en wensen van de directie of management in kaart te brengen en deze te vertalen naar concrete doelstellingen en een (overkoepelend)projectplan. Als kartrekker ga je vervolgens aan de slag met (deel)projecten op het vlak van o.a. reputatiemanagement, cultuur, health, safety & sustainability, product- en leveranciersmanagement of managementsysteem integratie. Je mobiliseert interne en externe stakeholders en weet door je doortastende en proactieve instelling mensen te overtuigen en in beweging te krijgen om de deadlines en gewenste resultaten te behalen.


Bij de ene klant richt je een Master Data Management systeem in en bij de andere klant begeleid je een Due Diligence onderzoek of voer je een risicoanalyse op de bedrijfsvoering uit. Je succesvol afgeronde projecten rapporteer en presenteer je aan de directie en je zorgt voor een goede nazorg om je netwerk te onderhouden.

 

Wat vragen we van je?

• Afgeronde WO opleiding en minimaal 10 jaar werkervaring als strategisch consultant;
• Consultancy ervaring binnen de (maak)industrie;
• Gedegen ervaring op het gebied change-, performancemanagement e.d.;
• Sterke planner & organisator en kennis van projectmanagement, Lean Black Belt, Agile e.d.;
• Prettige, stevige gesprekspartner op zowel strategisch als tactisch niveau;
• Uitstekende communicatieve- en advies vaardigheden;
• Proactief, zelfstandig en resultaatgericht vanuit een inhoudelijke deskundigheid;
• Kennis van de wet- en regelgeving rondom food is een pré;
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal, kennis van Frans is een pré;
• Bereid om internationaal te reizen (circa 10-25% van de tijd).

 

Dit krijg je van ons terug

Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk en daarom heb je veel flexibiliteit in werktijden en kan je de functie zowel parttime (minimaal 32 uur) als fulltime uitoefenen. We hebben een actieve sportcommissie en personeelsvereniging en diverse keren per jaar komen we met alle collega’s samen tijdens de KTBA-dag. Je salaris wordt ingeschaald op basis van werkervaring en inzetbaarheid aangevuld met secundaire voorwaarden zoals pensioenregeling, leaseauto, laptop en telefoon.

 

Dit is KTBA

Of je nu werkt op ons moderne kantoor in Kaatsheuvel wat zich typeert door de vele kunstwerken of op locatie bij de klant, je hebt binnen KTBA vele sparringpartners met een passie voor food die achter je staan. Wanneer je binnenloopt word je overspoeld met Brabantse gezelligheid. Dit kenmerkt de open en informele sfeer waarin jij gehoord wordt. Onze kennis zit in onze mensen, daarom zorgen we ervoor dat zij de mogelijkheid krijgen om zichzelf maximaal te ontplooien. Bij KTBA ben je regisseur van je eigen carrière. We mogen onszelf met trots de marktleider binnen de Benelux noemen en onderdeel van Mérieux NutriSciences. De groei van KTBA gaat hand in hand met het uitbreiden van de diensten. Ondanks dat we zo gegroeid zijn heerst er nog altijd het familiegevoel wat zich uit in verschillende activiteiten die georganiseerd worden door onze sportcommissie, de PeeVee en KTBA Academy.

 

“Better Food. Better Health. Better World.”

KTBA staat bekend als een betrokken werkgever met een grote diversiteit aan werknemers, omdat we geloven dat dit bijdraagt aan ons doel "Better food, Better Health and Better World". Het draagt bij aan het creëren van een betere toekomst voor onze mensen, klanten en partners. Alle gekwalificeerde kandidaten worden in aanmerking genomen ongeacht ras, huidskleur, religie, geslacht, nationale afkomst, leeftijd, seksuele geaardheid, genderidentiteit, genderexpressie of handicap.

 

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Dan ontvangen wij graag via onderstaande "solliciteer" button je sollicitatie. Heb je nog vragen over onze organisatie of de functie, neem dan contact op met Corporate Recruiter Paul Nouwens op nummer 06 - 20 71 94 29.

 

Locatie:

Nederland

 

Bekijk meer informatie over de vacature Consultant Business Assurance op de website van KTBA

 

 

Bron: KTBA - partner FoodPro Network


Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?