Food vacatures

wie? AB Midden Nederland
waar? Alblasserwaard

Over het bedrijf

Het kaaspakhuis is een dynamisch bedrijf met ca. 80 medewerkers. We behoren tot een van de modernste fabrieken in Europa en produceren ca. 46.000 ton Hollandse Kaassoorten. Wij maken kaas zoals kaas bedoeld is: met karakter, romig en vol van smaak, de lekkerste van Nederland. Dat is een ambitieuze doelstelling, daarvan zijn wij ons bewust, maar hier in het Groene Hart van Nederland voelen we dat zo. De lekkerste kaas van Nederland. Recht vanuit het hart, met respect voor alles wat leeft.

Over de functie

Wij zoeken een Manager Pakhuis die stevig in zijn schoenen staat en zijn mensen weet te motiveren. Als Manager Kaaspakhuis ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van ons Kaaspakhuis. Het pakhuis bestaat uit een fabrieksopslag en veredeling waar wordt gewerkt in een 4-ploegendienst. Je zorgt ervoor dat de productieplanning wordt gerealiseerd en dat de productielijnen zo efficiënt en optimaal mogelijk worden ingezet, zonder daarbij de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen. Je signaleert knelpunten in het productieproces en komt met verbetervoorstellen. Als Teamleider Pakhuis stuur je een team van elf vaste mensen aan, aangevuld met ongeveer vijf uitzendkrachten. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en weet mensen te stimuleren en motiveren. In je rol als Teamleider Pakhuis ben je eindverantwoordelijk voor het Pakhuis, bewaak je het budget en rapporteer je aan de Supply Chain Manager

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste en stevige leidinggevende die graag zijn schouders onder deze klus wil zetten. Het profiel:

 

  • Afgeronde HBO op het gebied van Logistiek of vergelijkbaar;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring binnen een productieomgeving en affiniteit met techniek;
  • Teambuilder met aantoonbare leidinggevende capaciteiten en in staat om mensen te stimuleren en motiveren;
  • Analytisch en organisatorisch sterk, resultaat gericht, stressbestendig, hands-on en daadkrachtig;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Pools is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een verantwoordelijke baan binnen een dynamisch bedrijf, dat volop in beweging is, waarbij een beroep wordt gedaan op je inventiviteit en leidinggevende capaciteiten. Naast een marktconform salaris, conform cao Partikulier Kaaspakhuisbedrijf, bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie & solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Klop via telefoonnummer +31(0)184-417777 of e-mailadres jklop@abmiddennederland.nl

 

Enthousiast geworden over onze vacature van Manager Kaaspakhuis? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!

 


Poll
De NVWA zou meer bevoegdheden moeten krijgen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie