Food vacatures

wie? AB Midden Nederland
waar? Sliedrecht

Standplaats: Sliedrecht
Categorie: Overig
Aantal uren: 38
Duur van opdracht: Bepaalde tijd tot vast
Functieniveau: HBO-niveau
Vacaturenummer: 434
 
Functieprofiel
Ben jij een commercieel talent met een netwerk in de regio Barendrecht / Ridderkerk en geeft het jou energie om nieuwe klanten te vinden en relaties verder uit te bouwen? Dan is dit de baan voor jou! AB Midden Nederland zoekt per direct een accountmanager die met veel enthousiasme en drive aan de slag gaat!

 

Over ons:
AB Midden Nederland is een betrokken partner voor bedrijven in de sectoren agrarisch, food, bouw, techniek, infra, groen, transport en logistiek. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt bij onze klanten en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen. De agrarische achtergrond vindt je nog steeds terug bij AB Midden Nederland; in onze cultuur van aanpakken en gemoedelijke informele sfeer waarin we met elkaar omgaan. Dagelijks werken ruim 1.200 uitzend- en detacheringsmedewerkers voor AB Midden Nederland. We hebben vestigingen in Sliedrecht, Houten, Bunschoten en Zaltbommel.

 

Functie:
De functie van Accountmanager is veelzijdig. Je bent verantwoordelijk voor je eigen groep klanten in de regio en de (EU) medewerkers die daar werken. Voor een groot deel zullen je medewerkers uit Polen komen. Enerzijds onderhoud je het contact met onze klanten. Je brengt hun wensen in kaart, je vervult hun vacatures en je breidt je klantenkring uit. Anderzijds ben jij verantwoordelijk voor het contact met de medewerkers en nieuwe kandidaten. Je stuurt het plaatsingsproces aan en ook ten tijde van de opdracht blijf jij voor klant en medewerker het aanspreekpunt en begeleid je de voortgang. Om op te hoogte te blijven van alles wat speelt ga je regelmatig op bezoek bij jouw klanten. Intern onderhoud je goede contacten met andere accountmanagers en de recruiter, welke actief kandidaten werft voor jouw vacatures. Daarnaast help je actief mee de naamsbekendheid en het commerciële succes van AB Midden Nederland te vergroten.
 
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een commerciële instelling, mensenkennis en bij voorkeur een netwerk van bedrijven in regio Barendrecht en omstreken. Onze ideale kandidaat is een enthousiaste persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit die zichzelf herkent in de volgende functie-eisen:

 

- HBO- werk- en denkniveau;
- Affiniteit met arbeidsbemiddeling en gedreven om je dit vak verder eigen te maken;
- Het opzetten en uitbouwen van nieuwe klantrelaties geven jou een kick!
- Je bent zelfsturend, praktisch en gedreven;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs;
- Zeer goede communicatieve vaardigheden;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 
Wat wij bieden 
 Werken bij AB Midden Nederland betekent werken in een omgeving waar veel betrokkenheid en een persoonlijke benadering heerst. Dit merk je op de werkvloer en draag je zelf ook uit aan naar de (potentiële) medewerkers van AB Midden Nederland. Regelmatig zijn er bijvoorbeeld leuke teamuitjes en er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 
Verder bieden wij:
- Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast;
- Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, conform CAO Bedrijfsverzorgingsdiensten;
- Een auto van de zaak.

 

Ben je enthousiast geworden over de vacature en onze organisatie? Wacht dan niet langer, solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier!
 
Solliciteer


Poll
De NVWA zou meer bevoegdheden moeten krijgen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie