Food vacatures

wie? AB Midden Nederland
waar? Regio Alblasserwaard
AB Midden Nederland werkt voor diverse bedrijven in food en productie in de regio. Onze vakmensen werken bij zuivelproducenten, verpakkingsbedrijven en grondstoffenverwerkers. Zo zoeken wij regelmatig operators, inpakkers en teamleiders. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen. Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.
Functie-profiel
Onze opdrachtgever maakt ambachtelijke rauwmelkse kazen in de Alblasserwaard. Voor dit bedrijf zoeken wij een nieuwe vaste medewerker die dit vak verstaat en vol passie dit ambacht oppakt. Jij weet precies waar het over gaat als we het hebben over stremmen, snijden en wassen van de wrongel en het rijpen en keren van de kazen!
 
Functie-eisen
Herken jij je in onderstaande functie-eisen? Wellicht is deze vacature dan echt iets voor jou!
  • Je hebt ervaring in het ambachtelijk kaasmaken
  • Je vindt het een uitdaging om een mooi product te maken
  • Je bent een aanpakker
  • Je bent fysiek sterk

Wat wij bieden

De mogelijkheid om te werken aan een schitterend ambachtelijk streekproduct! Werktijden en werkuren zijn in overleg te bespreken. Loonindicatie is ongeveer 12,50 bruto per uur. Je komt te werken in een familiarie sfeer!  Enthousiast geworden over deze vacature? Maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier en solliciteer!
 
Vragen over deze vacature?
 
Neem contact op met Jos Klop (Recruiter)
 

Poll
De NVWA zou meer bevoegdheden moeten krijgen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie