Food vacatures

wie? KTBA
waar? Kaatsheuvel

Voor wie is dit een leuke baan?
Je zoekt diversiteit en diepgang in je werk en haalt positieve energie uit iedere nieuwe uitdaging die je tegenkomt.
 
Waarom is dit een leuke baan?
Op strategisch niveau neem je een kijkje in de keuken van een ander. Je adviseert en zet de grote lijnen uit op het gebied van QA/QC. Je krijgt de ruimte om je inhoudelijke deskundigheid te combineren met je management vaardigheden. Door jouw inzet en aanwezigheid help je de klant vooruit. Of liever gezegd, jij maakt het verschil!  Daarbij krijg je de mogelijkheid ook buiten je comfortzone te werken door het aangaan van projecten in branches of bedrijven die nieuw voor je zijn. Hierdoor verkrijg je een brede ervaring en expertise, je blijft continu in beweging!
 
Wat houdt de functie in?
Voor een periode van enkele maanden word je gekoppeld aan één klant waarbij je invulling geeft aan een concreet vraagstuk. Je bent werkzaam op locatie bij de klant. Als Senior Consultant ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van complexe vraagstukken die leiden tot een vooraf gesteld doel. Je weet de eisen en wensen van de opdrachtgever in kaart te brengen en hieruit de doelstelling te definiëren en het projectplan op te stellen  (o.a. resources, planning, risico’s, kwaliteit en veiligheid). Als Senior Consultant weet je mensen te positioneren, te overtuigen en in beweging te krijgen.  
 
Waarom is het leuk om deze functie bij KTBA te vervullen?
Vanuit een stevige basis aan kennis en competenties kan jij verder evolueren in waar jij goed in bent. Wil je even sparren of heb je inhoudelijke expertise nodig? Er zijn ruim 180 collega’s die je kunnen ondersteunen. Jij trekt de kar, maar we maken het samen mogelijk. Daarom komen we ook graag samen. Niet alleen vier keer per jaar tijdens de People in Food-dagen, ook bij inhoudelijke colleges, teammeetings en uitstapjes met de PeeVee. Tijdens deze bijeenkomsten gaat het om ontmoeten, kennisdelen maar vooral gezelligheid. We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is!

 

Wat vragen we van je?
Als Senior Consultant werk je zelfstandig, systematische en resultaatgericht vanuit een inhoudelijke deskundigheid. Daarom vragen we een HBO/WO diploma en minimaal 7 jaar werkervaring op het gebied van QA/QC binnen de voedingsmiddelenindustrie of aanverwant.  
 
In de uitvoering van projecten ben je resultaatgericht, waarbij de te behalen doelstellingen voorop staan. Je bent een prettige, stevige gesprekspartner op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Als  Senior Consultant kan je goed luisteren, doorvragen en zaken schematisch weergeven. Dit moet jou ook goed passen. De afgelopen jaren heb je (projectmatig) leidinggegeven en met veel succes en plezier anderen gecoacht. 
In deze rol verwachten we een beschikbaarheid van minimaal 32 uur. 
 
Wat bieden we je?
Je vindt afwisseling, uitdaging en leuke mensen om je heen die een zelfde passie delen. Je kunt uit je comfortzone stappen door het aangaan van boeiende projecten, maar behoudt de zekerheid van een dienstverband. 
We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om zowel parttime (32 uur) als fulltime te werken. 
 
 
Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.
 
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.
 
Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Brigit de Goeij, +31  416745491 of b.degoeij@foodrecruit.nl


Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?