Food vacatures

wie? KTBA
waar? Kaatsheuvel

Voor wie is dit een leuke baan?
Jij staat aan het begin van je carrière. Je heb recent een HBO of WO diploma behaald. Je hebt passie voor kwaliteitsmanagement en wil alles weten over industriële voedselveiligheid en procesoptimalisatie. Daarnaast ben je leergierig, ambitieus en communicatief vaardig.
 
Waarom is dit een leuke baan?
Het is tijd om jouw kennis in praktijk te brengen. Jij wilt je vleugels uitslaan en wij leren je vliegen. Door diverse trainingen en intensieve coaching krijg je de kans om in een korte tijd veel kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Uniek aan het traineeship is dat jij in 6 maanden de kans krijgt om bij tientallen voedingsbedrijven binnen te kijken. Jij gaat kennismaken met alle facetten van quality assurance. 
 
Wat houdt de functie in?
Tijdens het traineeship word je intensief begeleid om zo jouw expertise verder te vergroten en sprongen te maken in jouw persoonlijke ontwikkeling. De eerste periode van het traineeship bestaat uit een intensieve training ontwikkeld door KTBA’s eigen FoodCampus. Je krijgt trainingen over de verschillende kwaliteitssystemen en op het gebied van communicatie. Door middel van learning on the job gaan je ervaren collega’s je de eerste kneepjes van het vak leren. Zo leg je een goede basis om zelfstandig aan de slag te gaan. Vervolgens krijg je jouw eigen klanten en ga je zelfstandig aan de slag bij verschillende voedingsbedrijven. Denk hierbij aan het onderhouden van een kwaliteitssysteem, het ondersteunen bij het behalen van een kwaliteitsnormering of het tijdelijk vervangen van een QA officer. Na een half jaar rond jij het traineeship af en mag jij jezelf consultant noemen!
 
Waarom is het leuk om deze functie bij KTBA te vervullen?
Je gaat enorme sprongen maken in je ontwikkeling. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Bij KTBA sta jij centraal. Tijdens het traineeship word je intensief gecoacht door je teammanager. Elk kwartaal wordt er geëvalueerd. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling.
Onze collega’s geven aan dat het leukste van werken bij KTBA is dat je blijft leren. Niet alleen als trainee, ook als je 10 jaar in dienst bent. Want naast het traineeshipprogramma zijn er nog tal van andere momenten waarop je kennis opdoet. Er zijn inhoudelijke colleges, teamactiviteiten, er is een kennisbank en vier keer per jaar komen we met alle 170 collega’s samen tijdens de People in Fooddagen. Dan gaat het om ontmoeten, kennisdeling maar vooral gezelligheid! We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is!
 

 
Wat vragen we van je?
We vragen een afgeronde HBO/WO opleiding richting food of gelijkwaardig. Je hebt maximaal één jaar werkervaring. Jij staat stevig in je schoenen, weet mensen te overtuigen en kunt communiceren op alle niveaus binnen een organisatie. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een eis. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B, bereid om te reizen en woonachtig regio Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht.
 
Wat bieden we je?
Het Young Talent Traineeship start op 3 april 2018. Het is een leerschool buiten de schoolbanken. Je doet intensieve leerervaringen op in de praktijk. In korte tijd bieden wij je de kans om kennis te maken met vele aspecten op het gebied van kwaliteitsmanagement. Wij bieden jou een marktconform salaris, trainingspakket en intensieve coaching. Je zult merken dat je kennisniveau en je ook in je persoonlijke ontwikkeling grote sprongen maakt. Naast een trainingspakket zijn een leaseauto, smartphone en laptop onderdeel van de functie.
 
Word jij uitgedaagd door deze functie?
Graag ontvangen we je CV en motivatie via info@foodrecruit.nl. 
Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Brigit de Goeij, op telefoonnummer +31 416745491.


Reageren op deze vacature

Poll
De NVWA zou meer bevoegdheden moeten krijgen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie