Food vacatures

wie? KTBA
waar? Regio Apeldoorn / Zwolle

Voor wie is dit een leuke baan?

Jij bent iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat. Je bent een mensenmens, houdt van afwisseling en duikt graag in vraagstukken op het gebied van etikettering.  

 

Waarom is dit een leuke baan?

Altijd al benieuwd geweest hoe het er bij andere bedrijf aan toe gaat? Jij krijgt de mogelijkheid om bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Iedere keer kom je voor een nieuwe uitdaging te staan. Bij elke klant weer een nieuw vraagstuk op het gebied van wetgeving en etikettering.

   

Wat houdt de functie in?

In deze functie werk je op projectbasis bij de klant. De klant wordt door jou ondersteunt bij vraagstukken op het gebied van etikettering, regelgeving, compliance en productspecificatiebeheer. Je bent verantwoordelijk voor een goede communicatie tussen de klant en KTBA en het nakomen van de afgesproken deadlines. Daarnaast weet je potentiële commerciële kansen te signaleren en te creëren.
 
Waarom is het leuk om deze functie bij KTBA te vervullen?

Als Consultant LabelCompliance werk je zelfstandig met maar liefst 45 sparringpartners. Onze collega’s geven aan dat het leukste van werken bij KTBA is dat je blijft leren. De wet- en regelgeving blijft veranderen. Wij zorgen ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is. Door inhoudelijke colleges, teamactiviteiten en een kennisbank wordt jouw kennis steeds verder verdiept en verbreed. Daarnaast komen we vier keer per jaar samen met alle collega’s tijdens de People in Food-dagen. Dan gaat het om ontmoeten en kennisdeling, maar vooral gezelligheid! We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is!
 
Wat vragen we van je? Wij vragen een BSc/MSc richting food of gelijkwaardig en 3 - 5 jaar ervaring met de (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van food en non-food. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend op alle niveaus. Jij weet de klant te overtuigen. Voor jou doet het puntje op de ‘í’ er toe. Je hebt een kritische blik en kan snel schakelen in situaties. Je bent in het bezit van een autorijbewijs, bereid te reizen en woonachtig regio Apeldoorn/Zwolle. 

 

Wat bieden we je?

Elke project is anders! Je vindt afwisseling, uitdaging en leuke mensen om je heen die een zelfde passie delen. Verder bieden we je de mogelijkheid om zowel parttime al fulltime te werken en bieden we goede arbeidsvoorwaarden.
 
Word jij uitgedaagd door deze functie? Graag ontvangen we je CV en motivatie via info@foodrecruit.nl. 
 
Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Brigit de Goeij, op telefoonnummer +31 416 34 89 10.


Poll
De NVWA zou meer bevoegdheden moeten krijgen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie