Webinar + Masterclass IFS7

wanneer? 8 april 2022 09:00
waar?
kosten? € 299,-

International Featured Standards – Food is de Duits-Franse tegenhanger van BRC op het gebied van voedselveiligheidscertificering. Deze standaard is bedoeld als uniforme controle op de veiligheid van levensmiddelen en het kwaliteitsniveau van producenten. Hij wordt toegepast voor alle productieniveaus, die op welke manier dan ook verband houden met productie van levensmiddelen en voedselveiligheid. Onlangs is IFS-versie 7 gepubliceerd.

 

KTBA Academy heeft de wijzigingen die deze nieuwe norm met zich meebrengt en de gevolgen voor de gecertificeerde bedrijven in kaart gebracht en samengevat in een masterclass. Deze masterclass zal worden verzorgd door één van onze gespecialiseerde trainers. Hij brengt de belangrijkste wijzigingen in kaart en bespreekt de consequenties voor uw bedrijf.

 

Vóór het volgen van de masterclass krijgt u toegang tot de het webinar. Om te zorgen dat alle deelnemers met gelijke kennis starten gaan we ervan uit dat u het webinar heeft gevolgd. U kunt dan vooraf nadenken over de vragen en kunnen we in de masterclass meer tijd besteden aan verdieping en bedrijfsspecifieke situaties

 

De inhoud van deze masterclass:

  • Voorstellen IFS
  • De inrichting en opbouw van IFS
  • De belangrijkste verschillen per thema
  • De betekenis voor de gecertificeerde bedrijven

 

Tijdens de interactieve masterclass krijgt u de gelegenheid om uw bedrijfsspecifieke vragen aan onze specialist te stellen. We bespreken alle wijzigingen die van belang zijn voor uw organisatie in het kader van de IFS-certificering. Na afloop bent u in staat om zelfstandig de wijzigingen in u organisatie door te voeren.

 

Deze masterclass wordt online gegeven en duurt ongeveer 2 uur.

 

Meer informatie en inschrijven

 

 

Bron: KTBA - partner FoodPro NetworkSpotlight
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?