Nieuw versus gebruikt: machines of productlijnen kopen kan veel vragen met zich meebrengen

EINDHOVEN - Bent u op zoek naar dé machine voor uw bedrijf? En overweegt u een nieuwe of gebruikte machine aan te schaffen? Onderzoeksbureau GFK stelt in de onlangs verschenen Investeringsmonitor, dat de interesse in de aanschaf van tweedehands machines blijft groeien bij bedrijven. Beoogd doel is dat de machine past bij de levensfase van uw bedrijf en zodoende aansluit op de toekomstige groei en ontwikkelingen.

De aanschafvoordelen zoals; voldoende productiecapaciteit en een laag investeringsvolume zijn voor de hand liggende argumenten. Een gebruikte machine, kan mits deze goed onderhouden wordt, namelijk nog jaren dienst doen. Een bemiddeling tussen verkoper en koper door een gespecialiseerd online veilingbureau zorgt hierbij voor een zeker vertrouwen. 

Met veel kennis van de machines welke geveild worden, een uitgebreid netwerk in de industrie en wekelijks veilingen van honderden machines kan Industrial Auctions gezien worden als een professioneel bemiddelaar. Industrial Auctions is dé specialist in de organisatie van online veilingen in de voedings- en drankenindustrie. Interesse gekregen en zien welke veilingen, mét gebruikte machines en productielijnen zij momenteel organiseren, bezoek dan www.Industrial-Auctions.com.

Bekijk de actuele veiling bij Vion Food Group hier.





Laatste nieuws