15 november: BRC Global Standard-Food Safety

05-11 06:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - De BRC Global Standard-Food Safety is de meest gecertificeerde norm onder voedingsmiddelenproducenten. Deze standaard richt zich met name op voedselveiligheid. In de standaard zijn belangrijke elementen uit ISO-9000 ten behoeve van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid opgenomen. Het omvat naast een HACCP-plan ook eisen aan management en informatievoorziening. Na een dag werken met de norm zullen we veel puzzelstukjes op de juiste plaats zijn gevallen.

Doel

Het doel van de training ‘BRC Global Standard-Food Safety’ is het bieden van achtergrondinformatie, uitleg en praktische tips rondom het opzetten, implementeren en onderhouden van de BRC Food standard.

Ochtendprogramma

Achtergrond over deze BRC norm en uitleg en interpretatie van de diverse normelementen.

Middagprogramma

Het praktisch toepassen van de BRC normelementen in uw praktijk en het uitwerken van een case. Iedere deelnemer ontvangt een syllabus. Na afloop van de training wordt een korte toets afgenomen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist het op naam gestelde FoodCampus-Certificaat ‘Standards in Food: BRC Food’

Kosten

€ 465,-

Locatie

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)
12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)
12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)

Beschikbare data

05-09-2018

15-11-2018

Direct inschrijven

Klik hier om u direct in te schrijven

Incompany

Meer over incompany mogelijkheden





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
21 mei IRI: Omzet in plantaardige variatie op zuivel in jaar tijd met 11,4% gestegen
21 mei Burgerinitiatief voor Nutriscore
21 mei Heineken: 'Zonder goede data kunnen klanten onze producten niet verkopen.'
21 mei Master Levensmiddelen microbiologie online
21 mei Het verontreinigingsrisico van perslucht beheren (gratis whitepaper)
20 mei Albert Heijn start proef met dynamisch afprijzen van kip en vis
20 mei Refresco ziet volume met 13,4% stijgen
20 mei Nestlé, Carrefour en IBM starten blockchainproject (video)
20 mei Vleesindustrie blijft wereldwijd groeien
20 mei Bizerba bezoekt nationaal en internationaal kampioen Slagerij Kastelein (video)
17 mei Grootste deel voedsel en dranken uit de EU gaat naar Verenigde Staten
17 mei Picnic werkt aan een aparte cao voor e-commerce-bedrijven
17 mei Amazon investeert in maaltijdbezorger Deliveroo
17 mei Nutriscore laat zien: veel ‘verantwoorde’ tussendoortjes niet zo gezond
17 mei Vlees verwerk je met Bizerba! (video)
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?