25 juni: Training Interne Audit Basis

06-06 06:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - Auditeren is een vak en vereist noodzakelijke technieken om tot goede resultaten te komen. Het houden van interne audits is onontbeerlijk voor organisaties en vormt zelfs een verplicht element in veel certificeerbare kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, HACCP, BRC, IFS en FSSC 22000. In de training ‘Interne Auditor Basis’ worden basisprincipes en gesprekstechnieken behandeld zodat u direct in staat bent om volgens de normen een effectieve interne audit uit te voeren in uw dagelijkse praktijk.

Doel

Het doel van de training is om te leren om op effectieve wijze, door middel van het houden van interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.

Inhoud

  • Achtergrond normen
  • Interne auditproces
  • Planning en voorbereiding
  • Uitvoering
  • Afronding en bevindingen
  • Follow up

Programma

Tijdens deze training worden achtergronden van interne auditing behandeld. Stap voor stap gaan we door het gehele interne auditproces. In de middag zal elke deelnemer de opgedane kennis toepassen door middel van een rollenspel en een interview. Tijdens dit rollenspel wordt een fictieve audit uitgevoerd met een procedure uit de dagelijkse praktijk van de cursist.

Vragenronde

De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken.
(minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar FoodCampus@ktba.com)

Kosten

€ 465,-

Locatie

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)

12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)

12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)

Beschikbare data

25-06-2018

12-09-2018

17-12-2018

Direct inschrijven

Klik hier om u direct in te schrijven

Incompany

Meer over incompany mogelijkheden





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
20 sep Amazon wil drieduizend kassaloze supermarkten openen
20 sep Luxemburgse belastingdeal met McDonald's niet illegaal
20 sep Marqt roept groentespread terug om allergenen
20 sep Belgische voedingsindustrie blijft suikers en vetten reduceren
20 sep Inuline en oligofructose erkend als gezond voedingsvezel
20 sep HACCP stopt per 1 januari 2021: Wat zijn uw alternatieven?
20 sep Vision inspectiesystemen controleren de kwaliteit van de etiketten op uw verpakkingen (video)
19 sep Nederlandse boeren voelen fipronilcrisis nog steeds
19 sep Nederland koploper online boodschappen doen
19 sep Greenpeace: 'Multinationals vernietigen regenwoud door foute palmolie'
19 sep Aviko roept SuperCrunch Oven Pommes Frites terug vanwege kwaliteitseisen
19 sep Belg koopt steeds meer bij discounters en buurtsupermarkten
19 sep Voedingsgiganten willen etikettering op basis van kleurcode en portiegrootte
19 sep Britse voedingsindustrie voelt gevolgen Brexit
19 sep 27 september: Allergenenbeheersing met VITAL
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie