TIP: Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in de voedingsindustrie. Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief.

Aanmelden

Het FoodPro netwerk

FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network! Registreer nu.

Registreren

Of volg ons      

16 mei: Training Interne Audit Basis

09-05 06:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - Auditeren is een vak en vereist noodzakelijke technieken om tot goede resultaten te komen. Het houden van interne audits is onontbeerlijk voor organisaties en vormt zelfs een verplicht element in veel certificeerbare kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, HACCP, BRC, IFS en FSSC 22000. In de training ‘Interne Auditor Basis’ worden basisprincipes en gesprekstechnieken behandeld zodat u direct in staat bent om volgens de normen een effectieve interne audit uit te voeren in uw dagelijkse praktijk.

Doel

Het doel van de training is om te leren om op effectieve wijze, door middel van het houden van interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.

Inhoud

  • Achtergrond normen
  • Interne auditproces
  • Planning en voorbereiding
  • Uitvoering
  • Afronding en bevindingen
  • Follow up

Programma

Tijdens deze training worden achtergronden van interne auditing behandeld. Stap voor stap gaan we door het gehele interne auditproces. In de middag zal elke deelnemer de opgedane kennis toepassen door middel van een rollenspel en een interview. Tijdens dit rollenspel wordt een fictieve audit uitgevoerd met een procedure uit de dagelijkse praktijk van de cursist.

Vragenronde

De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken.
(minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar FoodCampus@ktba.com)

Kosten

€ 465,-

Locatie

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)

12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)

12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)

Beschikbare data

16-05-2018

25-06-2018

12-09-2018

17-12-2018

Direct inschrijven

Klik hier om u direct in te schrijven

Incompany

Meer over incompany mogelijkheden



Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
18 mei Recall QiZiNi Panini Pulled Chicken BBQ Jumbo, Dirk van der Broek en Dekamarkt
18 mei Hoegaarden verhuist deel productie naar China en Vietnam
18 mei Nestlé snoeit verder in suiker, vet en zout
18 mei Coca-Cola blijft sterkste wereldmerk, maar lokale merken groeien
18 mei Meat Your Veggies: een nieuwe benadering van vleesmindering
18 mei Colruyt investeert in gepersonaliseerde voeding
18 mei Vacature: Quality Assurance Manager bij Van Loon Vlees
18 mei 7 juni: Allergenenbeheersing met VITAL
17 mei Onderhandelingen over transformatieplan bij Carrefour vorderen “mondjesmaat”
17 mei Recall Tony’s Chocolonely om mogelijke borstelharen
17 mei Broedplaats voor food innovatie
17 mei FoodDrinkEurope presenteert methode om kwaliteit levensmiddelen te beoordelen
17 mei GULLIMEX brengt met VisioPointer kwaliteitsinspectie van voedingsverpakkingen naar het hoogste niveau in Nederland
17 mei Vacature: Kwaliteitsmanager (PMj Foods)
16 mei ‘Kindermarketingbeleid levensmiddelenindustrie loopt voor op regelgeving’
Poll
De NVWA zou meer bevoegdheden moeten krijgen
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie