25 juni: Training Interne Audit Basis

06-06 06:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - Auditeren is een vak en vereist noodzakelijke technieken om tot goede resultaten te komen. Het houden van interne audits is onontbeerlijk voor organisaties en vormt zelfs een verplicht element in veel certificeerbare kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, HACCP, BRC, IFS en FSSC 22000. In de training ‘Interne Auditor Basis’ worden basisprincipes en gesprekstechnieken behandeld zodat u direct in staat bent om volgens de normen een effectieve interne audit uit te voeren in uw dagelijkse praktijk.

Doel

Het doel van de training is om te leren om op effectieve wijze, door middel van het houden van interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.

Inhoud

  • Achtergrond normen
  • Interne auditproces
  • Planning en voorbereiding
  • Uitvoering
  • Afronding en bevindingen
  • Follow up

Programma

Tijdens deze training worden achtergronden van interne auditing behandeld. Stap voor stap gaan we door het gehele interne auditproces. In de middag zal elke deelnemer de opgedane kennis toepassen door middel van een rollenspel en een interview. Tijdens dit rollenspel wordt een fictieve audit uitgevoerd met een procedure uit de dagelijkse praktijk van de cursist.

Vragenronde

De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken.
(minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar FoodCampus@ktba.com)

Kosten

€ 465,-

Locatie

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)

12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)

12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)

Beschikbare data

25-06-2018

12-09-2018

17-12-2018

Direct inschrijven

Klik hier om u direct in te schrijven

Incompany

Meer over incompany mogelijkheden





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
13 jul Netwerk van 400 grootste levensmiddelenfabrikanten wil standaard etiket om voedselverspilling terug te dringen
13 jul Consument kiest weer vaker voor A-merk
13 jul HACCP stopt per 1 januari 2021: Wat zijn uw alternatieven?
13 jul Bekijk de recalls in de voedingsindustrie (EU)
13 jul Future Food: multi inzetbare voedingsvezels
13 jul 27 september: Allergenenbeheersing met VITAL
12 jul Coop groeit twee keer harder dan de markt
12 jul NVWA: Belangrijke veiligheidswaarschuwing AH Gerookte varkensfilet flinterdun
12 jul Starbucks stopt met plastic rietjes
12 jul Groen licht voor fusie Klaas Puul en Foppen
12 jul Colruyt pleit voor meer investeringen in groene energie
12 jul Nederlandse food regio’s bundelen hun krachten
12 jul Disposable desinfectie moppen voor absolute hygiëne
12 jul Organisatieontwikkeling: de puzzel die compleet gelegd moet worden
11 jul Minister geeft geen akkoord op herstructureringsplan Carrefour
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie