18 januari: Training Interne Audit Basis

11-01 08:01 | bron: FoodPro Network

Auditeren is een vak en vereist noodzakelijke technieken om tot goede resultaten te komen. Het houden van interne audits is onontbeerlijk voor organisaties en vormt zelfs een verplicht element in veel certificeerbare kwaliteitsnormen zoals ISO 9001, HACCP, BRC, IFS en FSSC 22000. In de training ‘Interne Auditor Basis’ worden basisprincipes en gesprekstechnieken behandeld zodat u direct in staat bent om volgens de normen een effectieve interne audit uit te voeren in uw dagelijkse praktijk.

Doel

Het doel van de training is om te leren om op effectieve wijze, door middel van het houden van interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.

Inhoud

  • Achtergrond normen
  • Interne auditproces
  • Planning en voorbereiding
  • Uitvoering
  • Afronding en bevindingen
  • Follow up

Programma

Tijdens deze training worden achtergronden van interne auditing behandeld. Stap voor stap gaan we door het gehele interne auditproces. In de middag zal elke deelnemer de opgedane kennis toepassen door middel van een rollenspel en een interview. Tijdens dit rollenspel wordt een fictieve audit uitgevoerd met een procedure uit de dagelijkse praktijk van de cursist.

Vragenronde

De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken.
(minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar FoodCampus@ktba.com)

Kosten

€ 465,-

Locatie

FoodCampus trainingscentrum Kaatsheuvel of incompany (bij deelname minimaal 3 personen van één bedrijf)

Tijden

09:00 – 12:00 uur (ochtendprogramma)

12:00 – 12:30 uur (lunch aangeboden door KTBA)

12:30 – 15:00 uur (middagprogramma)

Beschikbare data

18-01-2018

06-03-2018

12-04-2018

16-05-2018

25-06-2018

12-09-2018

17-12-2018

Direct inschrijven

Klik hier om u direct in te schrijven

Incompany

Meer over incompany mogelijkheden



Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
23 jan Albert Heijn richt etnisch schap opnieuw in
23 jan Unilever: 'Out-of-stock' jaagt 40 procent klanten weg
23 jan 15 februari 2018: Safe Quality Food (SQF)
22 jan Kassaloze supermarkt Amazon nu ook open voor publiek
22 jan Coca-Cola wil voor elke verkochte fles een gerecyclede fles in de markt zetten
22 jan Colruyt controleert vleesleveranciers ook zelf
22 jan Ook Shanghai test supermarkt zonder werknemers (video)
22 jan 30 januari: Allergenenbeheersing met VITAL
19 jan Lidl schroeft zijn Amerikaanse ambities wat terug
19 jan Bonden en Unilever komen tot akkoord loonsverhoging in nieuwe cao
19 jan Gates en Branson investeren in laboratorium vlees
19 jan 25 januari: BRC Global Standard-Food Safety
18 jan Groeitempo van Carrefour zwakt af
18 jan 'Grote voedingsproducenten nog ondermaats in duurzaam inkopen'. Unilever, Ahold, Danone, Coca-Cola en Ferrero presteren wel goed
18 jan Hak zet suikerreductie in appelmoes voort
Poll
Binnen 10 jaar is de kassaloze supermarkt de standaard
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie