Vakbeurs Foodspecialiteiten Nederland verhuist naar andere dagen

03-05 06:05 | bron: FoodPro Network

HOUTEN - De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL) is, voor de zelfstandig ondernemer met een winkel in Foodspecialiteiten in de breedste zin van het woord, een must om te bezoeken. Met een oppervlakte van ruim 9000 m² en een verwachte 270 exposanten is de beurs de belangrijkste beurs in de branche in Nederland. 

Nieuwe data

Al sinds de start in 1989 werd de beurs traditiegetrouw op dinsdag en woensdag gehouden. Veranderende markten en consumentengedrag echter maakten de roep om een verplaatsing van de dagen naar maandag en dinsdag steeds luider. Om deze reden zal vanaf dit jaar de beurs dan ook opschuiven in de kalender, hetgeen voor dit jaar betekent dat de beurs wordt gehouden op maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018.

Op de beurs is een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen. De vakbeurs is ook een inspiratiebron voor de foodspecialiteitenwinkels, biologische speciaalzaken, (luxere) horeca, traiteurs en catering, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en grossiers.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
20 jul Carrefour komt met personal shopper en levering binnen 1,5 uur
20 jul Nestlé snoeit verder in suiker, vet en zout
20 jul Deliveroo gaat samenwerken met sterrenchefs en test restaurantconcept
20 jul Als food merk overleven in Mexico
20 jul Expertisecentrum voor het Slagersambacht
20 jul 27 september: Allergenenbeheersing met VITAL
19 jul Kellogg's vermindert zout- en suikergehalte van ontbijtgranen
19 jul Omzet Unilever groeit minder hard dan verwacht
19 jul Greenyard: ‘We zetten alle mogelijke stappen om de listeriabesmetting op te lossen’
19 jul Biologische landbouw in Nederland neemt toe
19 jul Nederlandse bedrijven gebruiken vaker duurzame cacao
19 jul Nieuwe Europese wetgeving voor etikettering producten
19 jul Voedingsgiganten willen etikettering op basis van kleurcode en portiegrootte
19 jul 5 september: BRC Global Standard-Food Safety
18 jul FrieslandCampina eerste associate member Medical Nutrition International
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie