Vakbeurs Foodspecialiteiten Nederland verhuist naar andere dagen

14-08 06:07 | bron: FoodPro Network

HOUTEN - De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL) is, voor de zelfstandig ondernemer met een winkel in Foodspecialiteiten in de breedste zin van het woord, een must om te bezoeken. Met een oppervlakte van ruim 9000 m² en een verwachte 270 exposanten is de beurs de belangrijkste beurs in de branche in Nederland. 

Nieuwe data

Al sinds de start in 1989 werd de beurs traditiegetrouw op dinsdag en woensdag gehouden. Veranderende markten en consumentengedrag echter maakten de roep om een verplaatsing van de dagen naar maandag en dinsdag steeds luider. Om deze reden zal vanaf dit jaar de beurs dan ook opschuiven in de kalender, hetgeen voor dit jaar betekent dat de beurs wordt gehouden op maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018.

Op de beurs is een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen. De vakbeurs is ook een inspiratiebron voor de foodspecialiteitenwinkels, biologische speciaalzaken, (luxere) horeca, traiteurs en catering, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en grossiers.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
18 okt Hak zet suikerreductie in appelmoes voort
18 okt Ondernemer Marcel Boekhoorn neemt HEMA over
18 okt Unilever noteert minder omzet in onrustig derde kwartaal
18 okt Tekort aan technici in voedingsindustrie
18 okt Niet de bitcoin, maar supermarkten in trek bij beleggers
18 okt Industrial Auctions organiseert veilingen in 6 verschillende landen in oktober
18 okt Hoe overleeft u een onaangekondigde audit? 5 praktische tips voor continue voedselveiligheid
17 okt Mercadona, ondanks jaren negentig website, online de grootste supermarkt van Spanje
17 okt Danone verkoopt minder babyvoeding
17 okt Unilever wil in gesprek met aandeelhouders
17 okt Belgische voedingsindustrie blijft suikers en vetten reduceren
17 okt Colruyt: duurzame quinoa voeding van de toekomst
17 okt Scherpere EU voedselcontroles: zijn dit voldoende maatregelen?
17 okt Industry 4.0 en Digitize Packaging door velen bekeken tijdens Empack Brussel 2018 (video)
16 okt NestlĂ© test gepersonaliseerde voeding op basis van Instagramfoto's
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie