Vakbeurs Foodspecialiteiten Nederland verhuist naar andere dagen

HOUTEN - De internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten in Expo Houten (NL) is, voor de zelfstandig ondernemer met een winkel in Foodspecialiteiten in de breedste zin van het woord, een must om te bezoeken. Met een oppervlakte van ruim 9000 m² en een verwachte 270 exposanten is de beurs de belangrijkste beurs in de branche in Nederland. 

Nieuwe data

Al sinds de start in 1989 werd de beurs traditiegetrouw op dinsdag en woensdag gehouden. Veranderende markten en consumentengedrag echter maakten de roep om een verplaatsing van de dagen naar maandag en dinsdag steeds luider. Om deze reden zal vanaf dit jaar de beurs dan ook opschuiven in de kalender, hetgeen voor dit jaar betekent dat de beurs wordt gehouden op maandag 1 en dinsdag 2 oktober 2018.

Op de beurs is een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen. De vakbeurs is ook een inspiratiebron voor de foodspecialiteitenwinkels, biologische speciaalzaken, (luxere) horeca, traiteurs en catering, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en grossiers.





Laatste nieuws