11 april: Masterclass FSSC 22000 versie 4

03-04 06:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - In januari 2017 heeft Food Safety System Certification 22000 een nieuwe versie gelanceerd. Versie 4 is het resultaat van veertien maanden wereldwijd overleg met belanghebbenden, waaronder vertegenwoordigers van de industrie, certificerende instanties, accreditatie-instellen, opleiding organisaties en overheden. Het project werd beheerd door het FSSC 22000 team en begeleid door de Adviescommissie en de Raad van Belanghebbenden.

Op basis van de ervaring met versie 3 en de behoeften van de internationale voedingsmiddelensector is de nieuwe versie ontwikkeld. Deze bevat een aantal belangrijke wijzigingen. Vanaf 1 januari 2018 zullen bedrijven getoetst worden aan de hand van de FSSC 22000 versie 4. KTBA is goed op de hoogte van de wijzigingen van de vernieuwde FSSC-norm en kan bedrijven adviseren en hen ondersteunen bij het doorvoeren van deze wijzigingen.

Masterclass FSSC 22000 versie 4

KTBA FoodCampus wil food professionals efficiënt opleiden door een schat aan praktische kennis en middelen aan te bieden. Daarom organiseert KTBA FoodCampus de masterclass FSSC 22000. Het is voor levensmiddelenproducenten belangrijk om tijdig op de hoogte te zijn van de wijzigingen om deze effectief te kunnen doorvoeren in het bedrijf. In deze masterclass wordt een overzicht gegeven van de wijzigingen in de norm. De wijzigingen zullen helder uiteen worden gezet, waarbij praktische handvatten worden aangereikt. Met deze kennis bent u voorbereid om veranderingen door te voeren binnen uw organisatie.

Onderwerpen van de Masterclass

  • Preventie van opzettelijke besmetting
    • Food Defense
    • Food Fraud
  • Allergenenmanagement
  • Etikettering
  • Onaangekondigde audits
  • Kritische afwijkingen
  • Logo
  • Scope: transport en opslag, catering en retail/groothandel
  • Global market program

Doelgroep

Kwaliteits – of QA-functionarissen van voedingsmiddelenproducenten.

Tijden

De masterclass duur circa 2,5 uur en wordt in de ochtend en in de middag aangeboden.

Ochtendsessie van 10:00 tot 12:30 uur.

Middagsessie van 14:00 tot 16:30 uur.

Klik hier om u in te schrijven





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
20 sep Amazon wil drieduizend kassaloze supermarkten openen
20 sep Luxemburgse belastingdeal met McDonald's niet illegaal
20 sep Marqt roept groentespread terug om allergenen
20 sep Belgische voedingsindustrie blijft suikers en vetten reduceren
20 sep Inuline en oligofructose erkend als gezond voedingsvezel
20 sep HACCP stopt per 1 januari 2021: Wat zijn uw alternatieven?
20 sep Vision inspectiesystemen controleren de kwaliteit van de etiketten op uw verpakkingen (video)
19 sep Nederlandse boeren voelen fipronilcrisis nog steeds
19 sep Nederland koploper online boodschappen doen
19 sep Greenpeace: 'Multinationals vernietigen regenwoud door foute palmolie'
19 sep Aviko roept SuperCrunch Oven Pommes Frites terug vanwege kwaliteitseisen
19 sep Belg koopt steeds meer bij discounters en buurtsupermarkten
19 sep Voedingsgiganten willen etikettering op basis van kleurcode en portiegrootte
19 sep Britse voedingsindustrie voelt gevolgen Brexit
19 sep 27 september: Allergenenbeheersing met VITAL
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie