11 april: Masterclass FSSC 22000 versie 4

03-04 06:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - In januari 2017 heeft Food Safety System Certification 22000 een nieuwe versie gelanceerd. Versie 4 is het resultaat van veertien maanden wereldwijd overleg met belanghebbenden, waaronder vertegenwoordigers van de industrie, certificerende instanties, accreditatie-instellen, opleiding organisaties en overheden. Het project werd beheerd door het FSSC 22000 team en begeleid door de Adviescommissie en de Raad van Belanghebbenden.

Op basis van de ervaring met versie 3 en de behoeften van de internationale voedingsmiddelensector is de nieuwe versie ontwikkeld. Deze bevat een aantal belangrijke wijzigingen. Vanaf 1 januari 2018 zullen bedrijven getoetst worden aan de hand van de FSSC 22000 versie 4. KTBA is goed op de hoogte van de wijzigingen van de vernieuwde FSSC-norm en kan bedrijven adviseren en hen ondersteunen bij het doorvoeren van deze wijzigingen.

Masterclass FSSC 22000 versie 4

KTBA FoodCampus wil food professionals efficiënt opleiden door een schat aan praktische kennis en middelen aan te bieden. Daarom organiseert KTBA FoodCampus de masterclass FSSC 22000. Het is voor levensmiddelenproducenten belangrijk om tijdig op de hoogte te zijn van de wijzigingen om deze effectief te kunnen doorvoeren in het bedrijf. In deze masterclass wordt een overzicht gegeven van de wijzigingen in de norm. De wijzigingen zullen helder uiteen worden gezet, waarbij praktische handvatten worden aangereikt. Met deze kennis bent u voorbereid om veranderingen door te voeren binnen uw organisatie.

Onderwerpen van de Masterclass

  • Preventie van opzettelijke besmetting
    • Food Defense
    • Food Fraud
  • Allergenenmanagement
  • Etikettering
  • Onaangekondigde audits
  • Kritische afwijkingen
  • Logo
  • Scope: transport en opslag, catering en retail/groothandel
  • Global market program

Doelgroep

Kwaliteits – of QA-functionarissen van voedingsmiddelenproducenten.

Tijden

De masterclass duur circa 2,5 uur en wordt in de ochtend en in de middag aangeboden.

Ochtendsessie van 10:00 tot 12:30 uur.

Middagsessie van 14:00 tot 16:30 uur.

Klik hier om u in te schrijven





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
14 dec Salmonella waarschuwing Hoogvliet en Plus
14 dec Mercadona, ondanks jaren negentig website, online de grootste supermarkt van Spanje
14 dec AH to go gaat samenwerken met Thuisbezorgd
14 dec Kerstomzet naar ruim 1 miljard euro
14 dec Nieuwe Europese wetgeving voor etikettering producten
14 dec Overheidssupport export startups scoort hoge ogen
14 dec Leer de geheimen van healthy food design
13 dec FrieslandCampina breidt zijn Spaanse kaas activiteiten uit
13 dec Arla neemt kaasactiviteiten Mondeléz International over
13 dec Vleeskennis compleet: terug naar de basis
13 dec Frits van Eerd: ‘Marktleiderschap heeft nadelen’
13 dec Reduceren van give-away: “Mag het ietsje meer zijn?”
13 dec Workshops disposable cleaning bij Carel Lurvink groot succes
12 dec EFSA gaat gezondheidseffecten toegevoegde suikers nogmaals onderzoeken
12 dec Albert Heijn gooit winkels om: meer eethoeken
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?