TIP: Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in de voedingsindustrie. Meld u nu aan voor de gratis nieuwsbrief (twee keer per week).

Aanmelden

Het FoodPro netwerk

FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network! Registreer nu.

Registreren

Of volg ons      

11 april: Masterclass FSSC 22000 versie 4

03-04 06:01 | bron: FoodPro Network

KAATSHEUVEL - In januari 2017 heeft Food Safety System Certification 22000 een nieuwe versie gelanceerd. Versie 4 is het resultaat van veertien maanden wereldwijd overleg met belanghebbenden, waaronder vertegenwoordigers van de industrie, certificerende instanties, accreditatie-instellen, opleiding organisaties en overheden. Het project werd beheerd door het FSSC 22000 team en begeleid door de Adviescommissie en de Raad van Belanghebbenden.

Op basis van de ervaring met versie 3 en de behoeften van de internationale voedingsmiddelensector is de nieuwe versie ontwikkeld. Deze bevat een aantal belangrijke wijzigingen. Vanaf 1 januari 2018 zullen bedrijven getoetst worden aan de hand van de FSSC 22000 versie 4. KTBA is goed op de hoogte van de wijzigingen van de vernieuwde FSSC-norm en kan bedrijven adviseren en hen ondersteunen bij het doorvoeren van deze wijzigingen.

Masterclass FSSC 22000 versie 4

KTBA FoodCampus wil food professionals efficiënt opleiden door een schat aan praktische kennis en middelen aan te bieden. Daarom organiseert KTBA FoodCampus de masterclass FSSC 22000. Het is voor levensmiddelenproducenten belangrijk om tijdig op de hoogte te zijn van de wijzigingen om deze effectief te kunnen doorvoeren in het bedrijf. In deze masterclass wordt een overzicht gegeven van de wijzigingen in de norm. De wijzigingen zullen helder uiteen worden gezet, waarbij praktische handvatten worden aangereikt. Met deze kennis bent u voorbereid om veranderingen door te voeren binnen uw organisatie.

Onderwerpen van de Masterclass

  • Preventie van opzettelijke besmetting
    • Food Defense
    • Food Fraud
  • Allergenenmanagement
  • Etikettering
  • Onaangekondigde audits
  • Kritische afwijkingen
  • Logo
  • Scope: transport en opslag, catering en retail/groothandel
  • Global market program

Doelgroep

Kwaliteits – of QA-functionarissen van voedingsmiddelenproducenten.

Tijden

De masterclass duur circa 2,5 uur en wordt in de ochtend en in de middag aangeboden.

Ochtendsessie van 10:00 tot 12:30 uur.

Middagsessie van 14:00 tot 16:30 uur.

Klik hier om u in te schrijven



Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
22 jun Good Egg Award gaat naar Nestlé
22 jun Levensmiddelenconcerns Conagra Brands en Pinnacle Foods praten over fusie
22 jun Online verkopen food groeien snel
22 jun App tegen voedselverspilling breidt snel uit in Nederland
22 jun Kwal op de menukaart?
22 jun 26 september: Workshop: Social Media in de voedingsindustrie
21 jun CBL verwacht recordomzet voor supermarkten
21 jun Vleesschandaal kostte slachthuisgroep Verbist 5,5 miljoen euro
21 jun FNV: 'Minderjarigen bezorgen maaltijden voor Deliveroo'
21 jun NVWA: ‘Dierenleed in Nederlandse slachthuizen zijn incidenten en geen grootschalige misstanden’ (video)
21 jun Unilever pakt verantwoordelijk op het gebied van voedselverpakkingstechnologie
21 jun Sojabonen worden verscheept met hulp van blockchaintechnologie
21 jun Voedingsmiddelen leveren aan Tesco?
21 jun Ook SVO vakopleiding food partner geworden van FoodPro Network
20 jun Colruyt Group presteert beter dan verwacht
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie