Aldi zet stevig in op thuisbezorging in de VS

CHICAGO - De Amerikaanse tak van Aldi breidt de thuisbezorging van boodschappen in de Verenigde Staten verder uit. De bestellingen worden bij klanten in Chicago en omgeving binnen een uur thuis afgeleverd. 

Voor het thuisbezorgen van de boodschappen werkt Aldi in de VS samen met de logistieke dienstverlener Instacart. De uitbreiding van de thuisbezorging volgt na een zeer positieve proef van Aldi en Instacart die werd uitgevoerd in Dallas, Atlanta en Los Angeles. ‘Wij zijn erg blij dat we onze samenwerking met Aldi kunnen voortzetten en uitbreiden naar een belangrijke stad als Chicago. De vraag naar online boodschappen en thuisbezorging blijft groeien en wij kijken er naar uit het voordeel van Aldi ook naar meer klanten thuis te brengen’, aldus Sara Mastrorocco van Instacart.
 
Doordat Aldi in de Verenigde Staten samenwerkt met Instacart hoeft het zelf geen logistiek netwerk op te zetten. Instacart werkt met personal shoppers die voor klanten de boodschappen doen en in korte tijd complete bestellingen thuis kunnen bezorgen. Discounter Aldi heeft meer dan tweehonderd winkels in Chicago en omgeving.
 
Foto: Aldi Central Park




Laatste nieuws