LI-5600, een etiket boven én onderaan! (video)

PURMEREND - Problemen om alle verplichte informatie op één etiket te krijgen? De compacte LI-5600 etiketteer-weeg combinatie zorgt ervoor dat u perfect in overeenstemming met de wetgeving kan etiketteren. Met z’n twee printers bovenaan en z’n linerless benedenprinter is het de ideale partner voor het labelen van voeding.

Ook perfect voor middelgrote ondernemingen

De LI-5600 is één van de compactste in-store prepack weeg-label combinaties. De beperkte oppervlakte van het toestel maakt het perfect voor kleinere ateliers. Het is ook perfect om als weeg-labelcombinatie te gebruiken achter bestaande toestellen zoals bvb MAP-toestellen of andere prepack-applicaties.

Linerless

De nieuw ontworpen 360° roterende labeler arm zorgt ervoor dat ook langere linerless etiketten perfect op de verpakking hangen. Linerless etiketten hebben altijd de juiste lengte. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over de juiste etiketlengte. Dankzij linerless heb je ook steeds plek voor verplichte informatie zoals allergenen en ingrediënten. De DIGI 300DPI printers zorgen voor een duidelijke layouts.

Optionele bottomprinter

Een optionele benedenprinter zorgt er voor dat in één printbeweging zowel bovenaan als onderaan een label geplaatst kan worden.

Over ons bedrijf

DIGI Benelux is een onderdeel van de Japanse ‘Teraoka Seiko’ groep. Deze groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 700 miljoen euro en stelt wereldwijd meer dan 3500 mensen te werk. Teraoka Seiko verspreidt zijn producten op de internationale markt onder de merknaam ‘DIGI.’

De firma Carrin (°1950) begon in 1973 met het verspreiden van DIGI toestellen op de Belgische markt. In 1998 wordt Carrin DIGI Systems. DIGI zal uitgroeien tot één van de grootste spelers op de internationale printer-weegschaal markt. DIGI Benelux is een zeer belangrijke poot binnen de groep. Ze zijn voortrekkers in product- en softwareontwikkeling, wat voordelig is voor de klanten in de Benelux. De klanten genieten dus van het R&D-model van een multinational maar met een productie die op Belgische en Nederlandse leest geschoeid is.





Laatste nieuws