Expertisecentrum voor het Slagersambacht

06-11 06:07 | bron: FoodPro Network

HOUTEN - Het Expertisecentrum voor het Slagersambacht is sinds 2017 een onafhankelijke stichting voor het behoud van ambacht en vakmanschap in versspeciaalzaken zoals slagerijen. Er zit veel 'ambachtelijke kennis' verborgen bij diegenen die een beroep in het vlees uitoefenen, zowel bij ondernemers als bij medewerkers van bedrijven. Door het in kaart brengen van deze kennis wil het Expertisecentrum deze bewaren voor nu en in de toekomst. De stichting is een initiatief van SVO vakopleiding food en de Koninklijke Nederlandse Slagers.

Het Expertisecentrum voor het Slagersambacht organiseert masterclasses, trendtours en excellentieprogramma’s. 

Daarnaast accrediteert het Expertisecentrum specifieke SVO-trainingen zoals bijvoorbeeld:

Bij succesvol afronden ontvangen deelnemers een door SVO Lobex en het Expertisecentrum erkend persoonsgebonden certificaat. 

Voor meer informatie over het Expertisecentrum voor het Slagersambacht: www.expertisecentrumslagersambacht.nl/





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
21 mei IRI: Omzet in plantaardige variatie op zuivel in jaar tijd met 11,4% gestegen
21 mei Burgerinitiatief voor Nutriscore
21 mei Heineken: 'Zonder goede data kunnen klanten onze producten niet verkopen.'
21 mei Master Levensmiddelen microbiologie online
21 mei Het verontreinigingsrisico van perslucht beheren (gratis whitepaper)
20 mei Albert Heijn start proef met dynamisch afprijzen van kip en vis
20 mei Refresco ziet volume met 13,4% stijgen
20 mei Nestlé, Carrefour en IBM starten blockchainproject (video)
20 mei Vleesindustrie blijft wereldwijd groeien
20 mei Bizerba bezoekt nationaal en internationaal kampioen Slagerij Kastelein (video)
17 mei Grootste deel voedsel en dranken uit de EU gaat naar Verenigde Staten
17 mei Picnic werkt aan een aparte cao voor e-commerce-bedrijven
17 mei Amazon investeert in maaltijdbezorger Deliveroo
17 mei Nutriscore laat zien: veel ‘verantwoorde’ tussendoortjes niet zo gezond
17 mei Vlees verwerk je met Bizerba! (video)
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?