Expertisecentrum voor het Slagersambacht

03-10 06:01 | bron: FoodPro Network

HOUTEN - Het Expertisecentrum voor het Slagersambacht is sinds 2017 een onafhankelijke stichting voor het behoud van ambacht en vakmanschap in versspeciaalzaken zoals slagerijen. Er zit veel 'ambachtelijke kennis' verborgen bij diegenen die een beroep in het vlees uitoefenen, zowel bij ondernemers als bij medewerkers van bedrijven. Door het in kaart brengen van deze kennis wil het Expertisecentrum deze bewaren voor nu en in de toekomst. De stichting is een initiatief van SVO vakopleiding food en de Koninklijke Nederlandse Slagers.

Het Expertisecentrum voor het Slagersambacht organiseert masterclasses, trendtours en excellentieprogramma’s. 

Daarnaast accrediteert het Expertisecentrum specifieke SVO-trainingen zoals bijvoorbeeld:

Deze trainingen staan gepland voor september en er zijn nog plekken beschikbaar. Bij succesvol afronden ontvangen deelnemers een door SVO Lobex en het Expertisecentrum erkend persoonsgebonden certificaat. 

Voor meer informatie over het Expertisecentrum voor het Slagersambacht: www.expertisecentrumslagersambacht.nl/





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan middels het deelnameformulier


Laatste nieuws
22 okt Thuisbezorgd.nl breidt online aanbod uit met gratis bezorging van Dunkin’ Donuts
22 okt Tien tips voor een succesvolle SIAL
22 okt Amazon heeft grote supermarktambities
22 okt Foodfotografie op locatie bij de klant
22 okt Handige schoonmaakoplossingen voor de voedingsindustrie: bereik optimale hygiëne en voorkom kruisbesmetting
19 okt Voedingsindustrie herstelt zich verder in 2018
19 okt Nestlé zet satellietwaarneming in om ontbossing voor productie palmolie tegen te gaan
19 okt EFSA: toegenomen verkoop van kant-en-klare voeding draagt bij aan de toename van listeriabesmettingen
19 okt Britse voedingsindustrie voelt gevolgen Brexit
19 okt Tesco opent discountsupermarktketen Jack’s die goedkoper moet worden dan Aldi en Lidl
19 okt Handen drogen is minstens zo belangrijk als handen wassen
18 okt Hak zet suikerreductie in appelmoes voort
18 okt Ondernemer Marcel Boekhoorn neemt HEMA over
18 okt Unilever noteert minder omzet in onrustig derde kwartaal
18 okt Tekort aan technici in voedingsindustrie
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?