Jumbo stelt managing director voor Jumbo België aan

VEGHEL - Supermarktketen Jumbo kondigt een aantal nieuwe benoemingen binnen de directie van het bedrijf aan. Het bedrijf heeft onder meer een managing director voor België aangesteld.

Per 20 juni 2018 is Olaf de Boer bij Jumbo in dienst getreden als executive director Buying & Merchandising. Olaf de Boer heeft ruim twintig jaar retailervaring, zowel in Nederland als internationaal. Eerder was hij actief bij Ahold, AMS Sourcing, Gall & Gall en Metro Cash & Carry.

La Place

Managing director Bart van den Nieuwenhof heeft besloten om per 1 september a.s. La Place te verlaten. Tweeënhalf jaar na de overname door Jumbo is La Place weer volledig terug in het Nederlandse straatbeeld en werkt de restaurantketen voortvarend aan haar internationale expansie. Bart van den Nieuwenhof geeft aan dat de cirkel voor hem nu rond is en grijpt dit moment aan om zijn vleugels na zes bewogen jaren uit te slaan.

“De gezamenlijke toekomst van La Place en Jumbo ziet er veelbelovend uit,” aldus Frits van Eerd. “In veel opzichten is sprake van een mooie wisselwerking tussen onze formules. Bart heeft hier mede het fundament voor gelegd. Daar zijn we hem zeer erkentelijk voor.” Aldus Jumbo in een persbericht.
 
Totdat er een nieuwe managing director is benoemd, wordt La Place direct door de Raad van Bestuur van Jumbo Groep Holding  aangestuurd.

Jumbo België

Per 1 september 2018 start Peter Isaac als managing director België. Hij wordt verantwoordelijk voor het opzetten van de Jumbo organisatie bij onze zuiderburen. De nieuwe managing director brengt veel kennis mee van de Belgische foodretailmarkt. Isaac was de afgelopen 14 jaar onder meer werkzaam als COO en lid van de management board bij Lidl België. CEO Frits van Eerd: “We zijn erg blij met de komst van Peter. Om met succes de Belgische markt te kunnen bedienen, moet je de ins en outs van de winkelcultuur aldaar goed kennen." Zijn benoeming onderstreept de ambitie van Jumbo om op termijn een onderscheidende speler in het Belgische foodretaillandschap te worden.

Bron: Jumbo





Laatste nieuws