FrieslandCampina eerste associate member Medical Nutrition International

AMERSFOORT - Medical Nutrition International Industry (MNI) heeft FrieslandCampina Ingredients als eerste associate member geselecteerd. MNI ziet FrieslandCampina als een belangrijke speler in de keten van medische voedingsproducten. Het MNI vertegenwoordigt vanuit Brussel de medische voedingsindustrie op internationaal niveau.

Tim Meyerhoff, voorzitter van MNI: “MNI heeft zich opengesteld voor bedrijven in de medische voedingsindustrie die een associate membership aan willen gaan, inclusief producenten van ingrediënten en leveranciers van medische apparaten. Dit sluit aan bij onze strategie voor partnerschappen. Samen met FrieslandCampina willen wij betere zorg via voeding bevorderen.”

“FrieslandCampina is al bijna veertig jaar actief in de medische voedingsindustrie. Sinds 2017 hebben we een speciale afdeling die zich focust op dit onderwerp” 

“Door associate member te worden kunnen wij werken aan ons doel om meer te weten te komen over de medische voedingsbehoeften van patiënten. Daarnaast stelt het ons in staat om anderen te helpen door onze kennis te delen. Op die manier hopen we de belangen van patiënten, professionals in de gezondheidszorg en zorgaanbieders beter te dienen.” Aldus directeur Herman Ermens van FrieslandCampina Ingredients.

Bron: MNI





Laatste nieuws