Carrefour komt met personal shopper en levering binnen 1,5 uur

KNOKKE - Supermarktketen Carrefour zet stevig in op een stukje extra service: het bedrijf gaat werken met personal shoppers welke je boodschappen binnen 1,5 uur aan huis bezorgen.

De nieuwe service heet ShipTo en wijst klanten een personal shopper toe, die de bestelling bij elkaar zoekt en alternatieven suggereert als er bijvoorbeeld een artikel niet voorradig is of als er goedkopere alternatieven zijn, bijvoorbeeld door kortingen. De dienstverlening kost vijf euro, die naar de personal shopper gaat.

Als de bestelling volledig is wordt deze binnen het anderhalf uur aan huis bezorgd in een straal van vier kilometer bij de deelnemende winkels.

Samenstelling, voedingswaarden en allergenen

Tijdens de bestelling krijgt de klant via de app voor elk product waardevolle informatie over het gekozen product: samenstelling, voedingswaarde en allergenen. Eens de bestelling geplaatst is, kiest ShipTo automatisch een koerier voor de bestelling. De klant kan de locatie van de koerier op de kaart volgen en ontvangt real-time informatie over de status van zijn bestelling.

Interactieve app

De klant kan met de personal shopper chatten, productfoto’s sturen en de bestelling aanpassen als deze nog niet afgesloten werd. De koerier bezorgt de producten en de kassabon van de winkel.

Carrefour lanceert ShipTo in Knokke-Heist. Carrefour is van plan om de dienst uit te breiden naar andere winkels in de loop van 2018 om zo een totaal van 18 Carrefour winkels en andere winkels en/of ketens te bereiken.

Bron: Carrefour





Laatste nieuws