Britse voedingsindustrie voelt gevolgen Brexit

28-06 06:03 | bron: FoodPro Network

LONDEN - Meer dan de helft van de bedrijven in de Britse voedingsindustrie heeft last van stijgende kosten aan grondstoffen, materialen en energie. Aldus het rapport ‘Quarterly business confidence survey’ van de Food and Drink Federation (FDF). De stijgende kosten lijken een direct gevolg van de Brexit. 

Bedrijven uit de Britse voedingsindustrie geven naast grondstofkosten en wisselkoersvolatiliteit, de Britse relatie met de Europese Unie na de Brexit en transitieovereenkomsten aan als de drie belangrijkste zorgen momenteel in hun bedrijfstak.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
22 okt Ahold Delhaize rolt contactloos betalen uit in 'supermarkt voor de nieuwe generatie'
22 okt Prosus overbiedt Takeaway in strijd om maaltijdbezorger Just Eat
22 okt Nieuw bedrijf Future Food Group levert zowel vleesproducten als vleesalternatieven
22 okt Hoe en wanneer investeren in robotica in de voedingsindustrie
22 okt ABN AMRO: 'Lage prijzen koffie, suiker & cacao'
22 okt Jumbo gaat 400 talenten per jaar opleiden in HBO Foodretail & Hospitality bij Avans Hogeschool
21 okt Just Eat ziet omzet groeien
21 okt Suikervrije dranken en koffie stuwen resultaat Coca-Cola
21 okt Groei aantal fastfoodrestaurants zet ook komende jaren door
21 okt De Top 10 food trends in 2019
21 okt Het complete weeg- en inspectiesysteem voor de versafdeling (video)
18 okt Toch geen heffingen op Goudse kaas en Edammer kaas, wel op tal van andere voedingsproducten
18 okt Mercadona, ondanks jaren negentig website, online de grootste supermarkt van Spanje
18 okt Danone stelt omzetverwachting naar beneden bij
18 okt NestlĂ©, Carrefour en IBM starten blockchainproject (video)
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?