Bizerba kijkt terug op een succesvolle Vakbeurs Foodspecialiteiten 2018 (video)

ENSCHEDE - Op 1 en 2 oktober 2018 was Bizerba aanwezig op de 29e editie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Het bezoekersaantal van de beurs is ook in 2018 gegroeid; dit keer was dit een toename van maar liefst 20%.

Als highlight binnen het Bizerba Total Retail Concept stond Easy Level kantelcompensatie centraal: Een innovatieve app voor onder andere marktkramen en ambulante handel die ervoor zorgt dat er met het juiste gewicht wordt gewogen ondanks scheefstand van de weegschaal en zo omzetverlies voorkomt.

Daarnaast bundelde Bizerba dit jaar de krachten met twee nieuwe innovatieve partners: Bon Vivant In-Site, de web specialist die de software van Bizerba koppelt met de webshops en bestelmodule Plann-IT en ook was HACCP Live aanwezig op de Bizerba stand, die zich specialiseert in het automatisch managen van voedselveiligheid.

Bizerba verheugt zich nu al op de 30e editie van de Internationale Vakbeurs Foodspecialiteiten 2019, die plaats zal vinden op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2019.

Over Bizerba





Laatste nieuws