Workshops disposable cleaning bij Carel Lurvink groot succes

ENSCHEDE - De eerste workshops bij Carel Lurvink over disposable cleaning waren een groot succes. Ruim 60 bezoekers kwamen naar de servicecenters in Enschede, Hilversum en Winschoten om zich te laten informeren over de mogelijkheden en de voordelen van het schoonmaken met wegwerp doeken en moppen. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, zijn er in december en januari extra workshops gepland.

Rein Hoornstra, specialist gezondheidszorg en welzijn bij Carel Lurvink: “Organisaties die al werken met disposable doeken en moppen zijn overtuigd van de voordelen en het gemak ervan. Als  een van de grootste pluspunten wordt de gegarandeerde hygiëne genoemd. In de zorgsector waar hygiënestandaarden hoog zijn en reiniging aan specifieke richtlijnen moet voldoen, wordt daarom al veel gebruikgemaakt van disposable doeken en moppen.”

Misverstanden rondom disposable cleaning

Toch merkt Carel Lurvink bij andere organisaties soms nog wat weerstand. Opmerkingen als: “Ik doe het al jaren zo en het gaat altijd goed” of “Het is duurder dan het uitwassen van de doeken en slechter voor het milieu” zijn veelgehoord. Om deze misverstanden te kunnen weerleggen en mensen kennis te laten maken met disposable cleaning, heeft Carel Lurvink in de servicecenters in Enschede, Hilversum en Winschoten een workshop georganiseerd.

Extra workshop in Enschede en Hilversum

Dat disposable cleaning leeft onder organisaties blijkt wel uit het aantal aanmeldingen. Om alle geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden deel te kunnen nemen, heeft Carel Lurvink op 11 december in Hilversum en 24 januari in Enschede extra workshops gepland. Organisaties kunnen zich aanmelden op de website van Carel Lurvink. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de voordelen van het gebruik van disposable doeken en moppen, worden klantcases behandeld en kunnen bezoekers vragen stellen. De middag wordt afgesloten met een demo, waarbij klanten zelf kunnen proberen of disposable cleaning wat hun organisatie is.

Over Carel Lurvink

Carel Lurvink is een moderne en servicegerichte groothandel in o.a. schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen en expert binnen diverse branches. De oorsprong van het familiebedrijf ligt in een borstelfabriek in Enschede die in 1893 werd opgericht door de naamgever van de onderneming, Carel Lurvink. Inmiddels wordt de organisatie geleid door de vierde generatie Lurvink. In 1993 werd het bedrijf bekroond met het predicaat "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier". Sinds 2000 is Carel Lurvink gevestigd aan de Marssteden in Enschede. Vanuit een ruim 12.500 vierkante meter groot magazijn wordt vrijwel elke bestelling snel uit voorraad geleverd. Naast de fysieke locatie heeft Carel Lurvink een webshop, die toegankelijk is via www.carellurvink.nl. Bovendien kunnen klanten gebruikmaken van een bestel-app, voor extra bestelgemak.

Bron: Carel Lurvink - partner FoodPro Network





Laatste nieuws