Zero Waste Food Shop weegschalen (video)

ENSCHEDE - Een zero waste circulaire economie, plasticvrij leven door verpakkingen te elimineren. Een directe bijdrage leveren aan duurzaamheid in Nederland. Bent u van plan een Zero Waste winkel te openen en bent u op zoek naar advies over een geschikte zelfbedingingsweegschaal?

Bizerba belevert momentaal in de U.K. alle zero-afvalpunten en elimineert verpakkingen dankzij het gebruik van efficiënte Zero Waste Food Shop weegschalen. De meest recente installaties zijn gedaan bij Earth.Food.Love en Unpackaged via Planet Organic.

Wilt u zelf in Nederland bijdragen aan een circulaire economie en bent u van plan om een Zero Waste winkel te openen: dan is een zelfbedieningsweegschaal en/of een kassa met kassalade en barcodescanner een veelgebruikt hulpmiddel. De Bizerba X-Class 800 met 15-inch weegschaal wordt veel toegepast voor Zero Waste winkels.

Welk concept u ook zoekt, het Bizerba Total Retail concept biedt altijd een passende oplossing voor uw Zero Waste project. Ontworpen met oog voor het milieu: een laag energieverbruik en recyclebare materialen.

Ook voor etiketten bieden wij uiteenlopende mogelijkheden: recyclebare labels is daar een voorbeeld van.

Wilt u geheel vrijblijvend een kosteloos advies opvragen voor wat Bizerba kan toevoegen aan uw Zero Waste project?

Zero Waste Advies Aanvraag

 

Bron: Bizerba - partner FoodPro Network





Laatste nieuws