AH to go gaat samenwerken met Thuisbezorgd

AMSTERDAM - AH to go en Thuisbezorgd.nl starten vandaag een samenwerking met de bezorging van AH to go-assortiment door Thuisbezorgd. Vanuit een tweetal locaties in Amsterdam worden de producten per e-bike gratis bezorgd. Begin volgend jaar volgen vanuit moederbedrijf Albert Heijn meer initiatieven op het gebied van thuisbezorging.

De bezorgservice geldt niet voor het totale asortiment met AH to go. Er is een selectie gemaakt van de populairste producten. De producten worden met een e-bike opgehaald bij de twee deelnemende vestigingen aan de Ferdinand Bolstraat of op het Waterlooplein in Amsterdam.

Silvie Cremers, Director of Sales van Thuisbezorgd.nl: ‘Wij willen onze klanten een zo breed mogelijk scala aan maaltijdopties bieden. De samenwerking met een retailer brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn.’ Jan-Willem Dockheer, tot 31 december dit jaar nog, general manager AH to go: ‘Het online bestellen van een lunch of maaltijd raakt steeds meer ingeburgerd. Samen met Thuisbezorgd.nl kunnen wij nog meer klanten blij maken met onze lekkere, verse producten.’

Over twee maanden wordt de samenwerking geëvalueerd.

Bron: AH





Laatste nieuws