4 februari: Training Normkennis ISO 22000:2018 en FSSC
bron: FoodPro Network
AMERSFOORT - Laat uw HACCP voedselveiligheidssysteem doorgroeien naar een volwaardig managementsysteem volgens de internationale erkende ISO 22000 en FSSC norm.
De training biedt praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Vanuit de achtergronden en de inhoud van de normeisen wordt zoveel mogelijk de vertaalslag gemaakt naar uw dagelijkse praktijk. In de training wordt ook stil gestaan bij de overeenkomsten en verschillen met de andere normen voor systeemmanagement en voedselveiligheid (in het bijzonder ISO 9001 en HACCP/BRC/IFS).
Leerdoel
Kunnen omgaan met de basisprincipes van voedselveiligheid, managementsysteem eisen en “de eisen voor good practices”.
Bestemd voor
Deze training is geschikt voor alle partijen die betrokken zijn bij de voedselketen.
Instroomniveau
Voor deze training is geen specifieke kennis vereist.
Reviews
"Voldeed prima aan de verwachtingen , cursusleider wist theorie goed aan te vullen met praktijkvoorbeelden."
Meer informatie en inschrijven klik hier.
Bron: DNV GL - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
23 apr PepsiCo verkoopt weer meer frisdrank en chips
-
23 apr Reorganisatie bij Milcobel: 130 banen op de tocht
-
23 apr Consumentenbond: Fabrikanten bezuinigen op dure ingrediënten
-
23 apr Producten van Danone, Dr. Oetker, Jacobs Douwe Egberts en Mondelez weer verkrijgbaar bij Jumbo
-
23 apr PFAS en voeding: een informatief webinar
-
23 apr Kumasi maakt frisdrank uit restproduct van cacaovrucht
-
23 apr TraceGains gaat samenwerking aan met FoodPro Network
-
22 apr Omzet en winst van Lactalis namen toe in 2023
-
22 apr Oxfam Novib: recordprijzen cacao gevolg van onderbetaling boeren
-
22 apr Franse supermarkten moeten klanten informeren over krimpflatie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan