ISO 22000:2018 vs. ISO 22000:2005 - de verschillen
22 nov 2019 06:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
ROTTERDAM - De ISO 22000:2018-norm voor voedselveiligheid is in 2018 gepubliceerd. Gecertificeerde organisaties moeten de overstap naar de ISO 22000:2018 versie vóór 29 juni 2021 maken. Wat is er naast de HLS-structuur nog meer veranderd in deze ISO 22000 norm?
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan