Geautomatiseerd wegen en etiketteren, niet enkel voor de allergrootste bedrijven (video)

ANTWERPEN - De AW5600AT is een gekend toestel in de Belgische en Nederlandse markt. Een betaalbare en betrouwbare halfautomatische inpakker die we terugvinden in middelgrote slachterijen, supermarkten en AGF bedrijven. Zeker in België is dit toestel de go-to combinatie voor elke onderneming in de voedingsindustrie die geen nood heeft aan een volautomatische oplossing maar toch professioneel wil etiketteren en wegen.

DE AW5600AT herkent automatisch het bakjesformaat. De operator wisselt dus snel en vlot van bakjesformaat. Voor werknemers betekent dit tijdwinst en flexibiliteit. De AW5600AT kan uitgerust worden met drie printers om drie verschillende etiketten op de verpakking te kleven. Op deze manier kan een klant professioneel, snel en volledig conform de wet etiketteren.  Natuurlijk kan de AT uitgerust worden met de gekende DIGI-Linerless technologie.

De DIGI-Linerless technologie zorgt voor etiketten die altijd juist lang genoeg zijn! Door steeds veranderende wetgeving is flexibele etikettering noodzakelijk. Dankzij linerless technologie heb je steeds de juiste lengte van etiket. De etiketlengte past zich automatisch aan de informatie die je verplicht bent om weer te geven op het etiket. En als je wil kan je op het etiket nog eens een receptuur of een extra promotie weergeven.

Over ons bedrijf

DIGI Benelux is een onderdeel van de Japanse ‘Teraoka Seiko’ groep. Deze groep heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 700 miljoen euro en stelt wereldwijd meer dan 3500 mensen te werk. Teraoka Seiko verspreidt zijn producten op de internationale markt onder de merknaam ‘DIGI.’

De firma Carrin (°1950) begon in 1973 met het verspreiden van DIGI toestellen op de Belgische markt. In 1998 gaat Carrin over in DIGI Systems. DIGI zal uitgroeien tot één van de grootste spelers op de internationale printer-weegschaal markt. DIGI Benelux is een zeer belangrijke poot binnen de groep. Ze zijn voortrekkers in product- en softwareontwikkeling, wat voordelig is voor de klanten in de Benelux. De klanten genieten dus van het R&D-model van een multinational maar met een productie die op Belgische en Nederlandse leest geschoeid is.

 

Bron: DIGI Benelux - partner FoodPro Network





Laatste nieuws