Master Levensmiddelen microbiologie online

Bent u een technoloog of engineer en werkzaam in de levensmiddelenindustrie? Wilt u uw expertise en kennis van de ecologie en fysiologie van de voedsel-geassocieerde microben, en hun invloed op de kwaliteit en de productveiligheid versterken? Zou u graag meer willen weten over bemonstering en andere hulpmiddelen voor beheer van de veiligheid van levensmiddelen?

De online
Levensmiddelenmicrobiologie cursussen: 'Minimale verwerking, bewaring en gisting' en ' Tools for Food Safety Management', zijn beide cursussen van 4 weken en parttime te volgen. Verbeter uw carrière door het combineren van studie en werk!

Interessant voor wie?

Als u bijvoorbeeld een QA manager bent en uw begrip van levensmiddelenmicrobiologie wilt verbeteren, zijn deze online cursussen zeer geschikt. Bent u een auditor, een productontwikkelaar of een voedselcontrole ambtenaar? Dan ook geven deze online cursussen u achtergrondinformatie, die direct kan worden toegepast in uw dagelijkse werk. Wees u ervan bewust dat een goed begrip van de basisprincipes van Levensmiddelenmicrobiologie essentieel is voor het volgen van deze online Levensmiddelenmicrobiologie cursussen.

Resultaten na de cursus

Beter dan ooit, zult u begrijpen hoe microben invloed uitoefenen op de kwaliteit en functionaliteit van voedingsproducten, en u zult beter in staat zijn om de aankoop, de opslag en de processen in de levensmiddelenindustrie te verbeteren in het belang van productkwaliteit en voedselveiligheid.

Voor meer details over de inhoud van de twee cursussen, neemt u een kijkje op onze website.





Laatste nieuws