Master Levensmiddelen microbiologie online

04-06 14:29 | bron: FoodPro Network

Bent u een technoloog of engineer en werkzaam in de levensmiddelenindustrie? Wilt u uw expertise en kennis van de ecologie en fysiologie van de voedsel-geassocieerde microben, en hun invloed op de kwaliteit en de productveiligheid versterken? Zou u graag meer willen weten over bemonstering en andere hulpmiddelen voor beheer van de veiligheid van levensmiddelen?

De online
Levensmiddelenmicrobiologie cursussen: 'Minimale verwerking, bewaring en gisting' en ' Tools for Food Safety Management', zijn beide cursussen van 4 weken en parttime te volgen. Verbeter uw carrière door het combineren van studie en werk!

Interessant voor wie?

Als u bijvoorbeeld een QA manager bent en uw begrip van levensmiddelenmicrobiologie wilt verbeteren, zijn deze online cursussen zeer geschikt. Bent u een auditor, een productontwikkelaar of een voedselcontrole ambtenaar? Dan ook geven deze online cursussen u achtergrondinformatie, die direct kan worden toegepast in uw dagelijkse werk. Wees u ervan bewust dat een goed begrip van de basisprincipes van Levensmiddelenmicrobiologie essentieel is voor het volgen van deze online Levensmiddelenmicrobiologie cursussen.

Resultaten na de cursus

Beter dan ooit, zult u begrijpen hoe microben invloed uitoefenen op de kwaliteit en functionaliteit van voedingsproducten, en u zult beter in staat zijn om de aankoop, de opslag en de processen in de levensmiddelenindustrie te verbeteren in het belang van productkwaliteit en voedselveiligheid.

Voor meer details over de inhoud van de twee cursussen, neemt u een kijkje op onze website.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
18 jun SVO vakopleiding food verhuist naar Markthal in Rotterdam
18 jun Miljoenen sapflessen van Jumbo nu gemaakt van gerecyceld plastic
18 jun Circa 60% van de wereldwijde vleesproducten in 2040 zal plantaardig of gekweekt zijn
18 jun Uiterlijk eind 2019 besluit over voedselkeuzelogo
18 jun Plant & Productie Management, een vak apart
18 jun Het complete weeg- en inspectiesysteem voor de versafdeling (video)
18 jun Vleeskennis compleet: terug naar de basis
17 jun Colruyt Group ontwikkelt innovatieve en duurzame ‘vertical farm’
17 jun Prijsstijging voeding hoogste in 10 jaar
17 jun Nutriscore laat zien: veel ‘verantwoorde’ tussendoortjes niet zo gezond
17 jun BRC Food 8: Veranderingen in bescherming tegen voedselfraude
17 jun Advanced Food Microbiology online courses
14 jun Ook grootste vleesverwerker ter wereld betreedt markt voor plantaardige producten
14 jun ABN AMRO verwacht 2% tot 5% meer faillissementen in voedingsindustrie
14 jun Heineken: 'Zonder goede data kunnen klanten onze producten niet verkopen.'
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?