Inspectie legt vleeswarenfabriek Jos Slippens stil vanwege onwel geworden werknemers

16-05 09:29 | bron: FoodPro Network

OPMEER - De Inspectie SZW heeft woensdag 15 mei alle werkzaamheden in de productiehal van Vleeswarenfabriek Jos Slippens in Opmeer stilgelegd vanwege een ernstig gevaar voor de veiligheid of gezondheid van medewerkers. Dinsdag 14 mei raakte een tiental medewerkers onwel door een nog onbekende oorzaak.

Een van hen is naar het ziekenhuis gebracht en inmiddels weer thuis. Daarnaast bleek dat er al 4 keer eerder medewerkers in de fabriek onwel zijn geraakt. De werkgever moet nu onderzoeken wat hiervan de oorzaak hiervan is. Tot die tijd mag er niet worden gewerkt.

Jos Slippens vleeswaren produceert onder andere stukshammen, gerookte, gekookte en gegrilde worstsoorten tot allerlei soorten gesneden en verpakte vleeswaren.

 

Bron: Inspectie SZW





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
19 jul Jan Linders ziet omzet groeien met 5.1%
19 jul Heiploeg wil Profish Food volledig overnemen
19 jul Walmart denkt aan virtueel shoppen
19 jul ‘Dieren waar een hoop liefde in gestoken is”
19 jul Het complete weeg- en inspectiesysteem voor de versafdeling (video)
18 jul ABN AMRO: 'Lage prijzen koffie, suiker & cacao'
18 jul Milka krijgt tik op de vingers van Reclame Code Commissie
18 jul Sligro boekt winst van 13 miljoen euro
18 jul 'Supermarktketen Marqt staat te koop'
18 jul Recordaantal huishoudens kocht Fairtrade producten
18 jul Van niche naar mainstream – hoe overbrug je de kloof?
18 jul Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
17 jul OM constateert veel witwaspraktijken bij export aardappelen en uien
17 jul SP stelt Kamervragen over Picnic
17 jul 'Honderden producten onterecht verkocht als biologisch'
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?