Vleeskennis compleet: terug naar de basis
17 jul 2019 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
HOUTEN - Tijdens deze training ga je aan de slag met vlees en terug naar de basis van vleesbewerking. Je leert alles over de opbouw van een dier, de herkomst, de technische delen en hoe die verwerkt kunnen worden tot producten. Na deze praktische training ontvang je bij succesvolle afsluiting het certificaat Vleeskennis. De training start op 3 september 2019 en er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
Onderwerpen die worden behandeld:
- rund
- varken
- pluimvee
- lam
- wild en gevogelte
- bereiding van de bewerkte vleessoorten
- basiskennis vleestechnologie
Meer weten over kosten, data en locatie? Check de website: https://www.svo.nl/training/vleeskennis-compleet/
Bron: SVO vakopleiding food - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan