Vleesverwerkend bedrijf Westfort in IJsselstein breidt verder uit
bron: FoodPro Network
IJSSELSTEIN - Het vleesverwerkende bedrijf Westfort uit IJsselstein gaat verder uitbreiden met een centrale verwerkingslocatie en geïntegreerde invries‐ en vriesopslag met een oppervlakte van liefst 38.000 m2. Westfort verwacht dat de keuze om alle nieuwe faciliteiten op één locatie onder te brengen veel voordelen op zal leveren voor met name de interne logistiek.
Geautomatiseerd vrieshuis
In de nieuwbouw wordt tevens een nieuw volledig geautomatiseerd vrieshuis gerealiseerd. Vanaf het moment dat de producten zijn ingepakt, komen er in het proces van intern transport, invriezen, sorteren, palletiseren en vriesopslag geen handen meer aan te pas tot aan het moment dat de ingevroren producten verladen worden.
Naar verwachting zal de totale uitbreiding in augustus 2020 in gebruik worden genomen.
Foto: Westfort
Laatste nieuws
-
29 mrt Aardappelen groeien sneller en beter met LED
-
29 mrt Lidl test hogere supermarktschappen
-
29 mrt China importeert weer wijn uit Australië
-
29 mrt De toegevoegde waarde van Aptean Food & Beverage ERP bij Tony’s Chocolonely
-
29 mrt Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
-
29 mrt Whitepaper: Kwaliteit als concurrentievoordeel in de voedingsmiddelenindustrie
-
28 mrt Jumbo gaat rode paprika, komkommer en bosui zonder plastic verpakking aanbieden
-
28 mrt Wouter Kolk stapt op bij Ahold Delhaize
-
28 mrt Tuinboon maakt chocola in Europa
-
28 mrt Foodwatch stapt naar RCC om misleiding met vrije-uitloopeieren
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan