Download nu het onderzoek naar voedselveiligheid
05 jan 2022 06:01
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
BARENDRECHT - Wereldwijd zijn er meer dan 1600 experts uit de Food sector ondervraagd over hoe zij voedselveiligheid aanpakken. Hieruit blijkt dat operationele risico’s, zoals besmetting één van de grootste bedreigingen voor de voedselveiligheid bij bedrijven vormt. Bent u benieuwd naar alle onderzoeksresultaten?
Laatste nieuws
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr Dirk gaat personeel voorzien van bodycams
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr E.Leclerc marktleider en prijsleider in Frankrijk
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Nieuwe uitdaging binnen Odin voor directeur Theo Boon
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan