Groei in aantal ruimte-desinfecties
bron: FoodPro Network
HOUTEN - Nu de corona cijfers weer omhoog gaan ziet Anticimex de interesse voor desinfectie door verneveling ook weer toenemen. De service bestaat uit het vakkundig vernevelen van een werkbare stof. Deze stof zorgt ervoor dat aanwezige organismen worden uitgeschakeld.
Voor wie is deze dienst bedoeld?
We richten ons hiermee op winkels, sportscholen, kantoren, gezondheidssector, overheidsgebouwen en andere plaatsen waar veel mensen komen, legt Martijn Kwappenberg, Sales & Marketing Manager van Anticimex uit.
Omdat we bij Anticimex Nederland al langer houtinsecten behandelen door middel van begassen, hebben we in Nederland al de ervaring, mensen, middelen én certificeringen in huis om ook vernevelingen tegen corona uit te voeren.
Momenteel zijn er verschillende soorten behandelingen om ruimtes te desinfecteren. Om zo de verspreiding van virussen, zoals onder meer het coronavirus of de griep te voorkomen.
Anticimex zet in op het toepassen van een desinfecteringsmiddel dat werkt door direct contact en verneveling. Deze methode bestaat uit het verspreiden van fijne deeltjes die eerst in de lucht blijven zweven en dan langzaam op alle oppervlakken neerdalen.
Hierdoor wordt de ruimte vochtig, waardoor het desinfectiemiddel kan werken. Op deze manier bereikt het product alle gebieden, zelfs die moeilijk toegankelijk zijn, en schakelt het de organismen uit.
Meer informatie op https://www.anticimex.com/nl-nl/onze-diensten/corona-desinfectie/
Bron: Anticimex - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan