Groei in aantal ruimte-desinfecties

HOUTEN - Nu de corona cijfers weer omhoog gaan ziet Anticimex de interesse voor desinfectie door verneveling ook weer toenemen. De service bestaat uit het vakkundig vernevelen van een werkbare stof. Deze stof zorgt ervoor dat aanwezige organismen worden uitgeschakeld.

Voor wie is deze dienst bedoeld?
We richten ons hiermee op winkels, sportscholen, kantoren, gezondheidssector, overheidsgebouwen en andere plaatsen waar veel mensen komen, legt Martijn Kwappenberg, Sales & Marketing Manager van Anticimex uit.

Omdat we bij Anticimex Nederland al langer houtinsecten behandelen door middel van begassen, hebben we in Nederland al de ervaring, mensen, middelen én certificeringen in huis om ook vernevelingen tegen corona uit te voeren.

Momenteel zijn er verschillende soorten behandelingen om ruimtes te desinfecteren. Om zo de verspreiding van virussen, zoals onder meer het coronavirus of de griep te voorkomen.

Anticimex zet in op het toepassen van een desinfecteringsmiddel dat werkt door direct contact en verneveling. Deze methode bestaat uit het verspreiden van fijne deeltjes die eerst in de lucht blijven zweven en dan langzaam op alle oppervlakken neerdalen.

Hierdoor wordt de ruimte vochtig, waardoor het desinfectiemiddel kan werken. Op deze manier bereikt het product alle gebieden, zelfs die moeilijk toegankelijk zijn, en schakelt het de organismen uit.

Meer informatie op https://www.anticimex.com/nl-nl/onze-diensten/corona-desinfectie/

 

Bron: Anticimex - partner FoodPro Network





Laatste nieuws