Mondelēz opent onderzoekscentrum voor cacao
20 okt 2020 08:51
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
JAKARTA - Mondelēz International heeft in Indonesië het Pasuruan Cocoa Technical Center geopend. In dit internationale centrum brengt Mondelēz een groot aantal lokale en internationale deskundigen op het gebied van cacaoproductie en verwerking bijeen om samen te werken met cacaoboeren en leveranciers in de cacaoteeltgebieden van Sulawesi, Sumatra en Oost-Java.
Mondelēz wil in 2025 alle cacao voor chocoladeproducten kunnen voorzien van het eigen Cacoa Life keurmerk. Dit keurmerk is ontwikkeld om kinderarbeid uit te bannen, ongelijkheid tussen mannen en vrouwen te bestrijden en klimaatverandering tegen te gaan. Momenteel voldoet 63% van alle cacao die het bedrijf verwerkt aan de eisen van het keurmerk.
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Mosa Meat start pilot-fabriek op Brightlands campus
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Starbucks opent elke drie dagen nieuwe vestiging in India
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan