OOSTERHOUT - Voedselveiligheid, daar draait alles om in de voedingsverwerkende industrie. Elk detail draagt bij tot het verzekeren van de voedselveiligheid, zelfs een vloer. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk bij het investeren in een industrievloer, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.
Een vloer die niet geschikt is voor de productieactiviteit houdt geen stand en brengt de voedselveiligheid in het gedrang. Om de juiste vloer te kiezen moet men duidelijk weten welke belastingen de productievloer ondergaat, zowel mechanische, als chemische als thermische. Èn de vloer moet ook goed onderhouden kunnen worden met zo min mogelijk onderhoudskosten. Hoe beter de industrievloer beantwoordt aan de vereisten van de productieomgeving, des te langer de levensduur van de vloer.
Hoe maakt men de juiste vloerkeuze? Het whitepaper "Hygiënische vloeren: voorbereiding, keuzes en checklist“ gidst u doorheen de verschillende aspecten die belangrijk zijn om de jusite keuze te maken.
Download hier het gratis whitepaper.
Bron: Master Builders Solutions