Hoe kiest men een voedselveilige vloer?

12-01 06:05 | bron: FoodPro Network

OOSTERHOUT - Voedselveiligheid, daar draait alles om in de voedingsverwerkende industrie. Elk detail draagt bij tot het verzekeren van de voedselveiligheid, zelfs een vloer. Daarom is een goede voorbereiding belangrijk bij het investeren in een industrievloer, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Een vloer die niet geschikt is voor de productieactiviteit houdt geen stand en brengt de voedselveiligheid in het gedrang. Om de juiste vloer te kiezen moet men duidelijk weten welke belastingen de productievloer ondergaat, zowel mechanische, als chemische als thermische. Èn de vloer moet ook goed onderhouden kunnen worden met zo min mogelijk onderhoudskosten. Hoe beter de industrievloer beantwoordt aan de vereisten van de productieomgeving, des te langer de levensduur van de vloer.

Hoe maakt men de juiste vloerkeuze? Het whitepaper "Hygiënische vloeren: voorbereiding, keuzes en checklist“ gidst u doorheen de verschillende aspecten die belangrijk zijn om de jusite keuze te maken.

Download hier het gratis whitepaper.

 

Bron: Master Builders Solutions





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
19 jan Picnic blijft groeien en opent (weer) nieuw distributiecentrum
19 jan Topeconomen: Biden goed voor economie en handel
19 jan Werknemers van Cargill staken vanwege conflict over nieuwe cao
19 jan Consumentenbond: 'Veel maaltijdvervangende repen en shakes ongezond'
19 jan Webinar: Business Intelligence voor de food branche
19 jan Gesprekken over supermarkt-cao vandaag hervat
19 jan De sterkste vloer voor de voedingsindustrie (video)
19 jan Verbeterde voedingskwaliteit dankzij optimale temperatuurbeheersing
19 jan Hoe bereik ik de voedingsindustrie in 2021?
18 jan PLUS intensiveert samenwerking met Too Good To Go
18 jan Picnic bekijkt uitbreiding naar Frankrijk
18 jan PepsiCo wil in 2040 klimaatneutraal zijn
18 jan Circular Food Center: wereldvoorbeeld in aanpak voedselverspilling
18 jan Veel Nederlanders gebruiken voedingssupplementen
18 jan Webinar: Digitalisering in de AGF-industrie met Aptean Food & Beverage ERP
18 jan Weet u wat de kosten kunnen zijn als u niet over het juiste compressortype beschikt in uw levensmiddelenproductie?
15 jan CBS: 'Ruim 35% van de Nederlanders koopt wel eens online maaltijden'
15 jan Rouveen Kaasspecialiteiten gaat Friese schapenkaas produceren
15 jan Export eurolanden nadert niveau van voor de coronacrisis
15 jan Voedingsindustrie blijft flink investeren in 2021
15 jan Gesprekken over keurmerk 'FarmerFriendly' krijgen een vervolg
15 jan Paper wijzigingen IFS Food versie 7
15 jan Geef je winkel, showroom en kantoorruimte een frisse uitstraling met een MasterTop-polyurethaan gietvloer met BREEAM A+ classificatie
14 jan Unilever verwacht verbetering in tweede helft van het jaar
14 jan Arla Foods wil flink groeien met online verkopen van zuivel
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?